Fredagspraten: Jan-Inge Ringen

Skrevet av: Trond Asheim 13:49 15. februar 2013 , kategori: Øvrig

Jan-Inge Ringen har alt under kontroll foran morgendagens V75-kjøring på Bergen travpark – bortsett fra været da…
– Vi skulle hatt løpene i dag. Nå er det perfekte forhold! Dessverre er det meldt nedbør i morgen og kommer det regn frykter jeg for baneforholdene. I tilfelle nedbør får vi håpe det kommer som snø, sier Jan-Inge Ringen, Sport - og markedsansvarlig ved Bergen travpark.

– Ellers er alt under kontroll?

– Det vil jeg si. Det er stor interesse for kjøringen og vi har vært nødt til å anskaffe flere bord i restauranten. Noe av grunnen til det er at vi skal ha Kick Off for Folkehesten i morgen.

– Hva tror du om årets sesong av Folkehesten?

– Jeg ser av listene at det er mye nye folk som har kjøpt andeler. Like viktig som å få folk til å kjøpe andeler, er å jobbe for å beholde dem i sporten. Hvis ingen blir værende, faller jo litt av vitsen bort. Vi må derfor legge til rette for positive opplevelser når eierne kommer på banen og trenerne må knytte relasjoner og sørge for å få med folk på nye hester. Jeg synes det ser ut som om kvaliteten på Folkehestene ser bedre ut i år enn i fjor. Vi satser på at vårt håp i Bergen, Chip Happens, skal bite godt i fra seg.

– Har du en vinner og en luring til V75-spillerne?

– Fjord Oda leder hele veien i V75-4! Min luring blir Priority Photo i V75-3. Det er en meget god hest og jeg håper Åsbjørn Tengsareid velger å sitte i tet. Da tror jeg han kan slå Hamre-laget.

– Hva må gjøres for å få opp V75-omsetningen?

– Man bør i hvert fall få til en bedre Tv-løsning enn den vi har i dag. Så tror jeg også man bør tenke mer profilbygging. Spillerne i dag er illojale, de går der de store pottene er. Og vi kan ikke konkurrere mot Lotto-spillene. Derfor mener jeg man heller bør tenke langsiktig, bygge opp under hesten og aktørene i sporten. Få folk til å bli genuint interessert i travspillet og i sporten.

– Hvordan fungerer det å være sportssjef i Bergen og bo i Hokksund?

– Situasjonen har vært slik i omtrent ett år nå og det har fungert greit. Jeg er i Bergen på dager det er helt nødvendig, som på løp og når det er innmelding og starterklæring, men ellers er verden blitt slik at det fint går an å styre ting uten å være på kontoret. Det er ingen som lir av at jeg ikke er på kontoret hver dag.

– Din samboer, Renate Aarlie er travtrener. Blir det noe annet enn trav i hverdagen?

– Det blir veldig mye trav og jeg merker at jeg savner fotballen. Jeg var veldig aktiv, både som spiller og trener, men nå går det for det meste i trav. Det kan bli vel mye, men samtidig synes jeg travsporten er utrolig fascinerende. Det er så komplekst og så mange faktorer som skal stemme for å vinne travløp. Det går jo ikke an å ikke like dette!, avslutter alltid engasjerte Ringen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
  1. Fyll inn Navn
  2. Fyll inn E-post
  3. Feil info
  4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013