«Sprek som faen»
Thor Borg og prinsesse Märtha Louise har en god kjemi. TGN-foto/TGP

«Sprek som faen»

Skrevet av: Truls Pedersen 15:58 08. september 2018 , kategori: Øvrig

VIDEO: Det er fristende å låne deler av et tittelsitat fra en forfatter prinsesse Märtha Louise kjenner godt, for å beskrive hennes vei mot totoløp på Bjerke. 46-åringen er uhyre sprek som har gjennomført det hun har gjort. Se video fra pressekonferansen her.

Dette skrev TGN om prinsessens løp før i dag

På pressekonferansen etter Hest360-løpet snakket Prinsesse Märtha Louise om hesten og hva den har betydd for henne.

– Hest har betydd mye for meg. I stallen kan jeg være meg selv og jeg kan prate med hestene. De forteller ikke videre. Kraften og elegansen i hestene er voldsom. Jeg har et nært forhold til hesten, og opplevelsen i dag betød mye for meg. Ved å sitte bak hesten, kjenner man og ser kraften enda bedre enn når man sitter på ryggen av hesten, slik jeg normalt gjør. Det er imponerende dyr, sier Prinsesse Märtha Louise som ikke avviste at hun ville kjøre flere løp.

– Da må jeg i tilfelle ta lisens, men dette ga mersmak og jeg vil virkelig gjerne prøve igjen. Det har også vært en utrolig artig og fin læretid sammen med Team Buller’n som har vært fantatiske og flinke til å hjelpe til.

– Jeg så med en gang at prinsessen hadde en herlig kjørehånd da hun første gang satt bak en traver på Jarlsberg. Jeg synes det er utrolig tøft av henne å stille opp og gjennomføre henne. Det imponerer meg, sier Thor Borg som var fristet inn til et comeback for å kjøre mot prinsessen.

– Prinsessen tapte for for den abidiserte kuske-kongen, fastslo Thor Borg med en sedvanlig latterkule på slep. Han ble fjerde.

prinsessen
Her kunne Prinsesse Mårtha Louise vunnet løpet. Per Oleg Midtfjeld viser med kroppspråket at han slipper teten, men den rutinen er det ikke enkelt å ha etter et lynkurs i travløp. TGN-foto/LB

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
  1. Fyll inn Navn
  2. Fyll inn E-post
  3. Feil info
  4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013