Markant økning

Markant økning

Skrevet av: Trond Asheim 11:03 20. september 2018 , kategori: Øvrig

Det er stadig større trafikk på tgn.no, og om noen måneder er det mye spennende på trappene for våre lesere.

Verden blir stadig mer digitalisert, og i mediebransjen har det vært store omveltninger de siste årene hvor stadig mer blir tilrettelagt for brukeropplevelse via nettet.

– Vi legger stadig ut flere saker på nettet, og vi ser en stor økningen i trafikken til vår nettside. I juli hadde vi 20 prosent økning når det gjelder daglige brukere på tgn.no, og vi ser at tallene fortsetter å øke. I august var økningen på over 30 prosent og vi har rundt 7000 brukere innom tgn.no daglig. På en måned har vi mellom 800 000 og 900 000 sidevisninger og vi ser at folk er lenge inne på siden av gangen. Trenden fortsetter med økning også nå i september, forteller ansvarlig utgiver Holm Amund Holmsen.

Trav og Galopp-Nytt har over en lengre periode utarbeidet tanker og planer for ny nettside, og i våres/sommer begynte arbeidet med en ny side som forhåpentligvis er oppe rundt nyttårstider.

– Det blir spennende og vi gleder oss masse til å tilby våre lesere nye, innovative løsninger. Vi har fortsatt en god og ivrig leserskare av papirutgaven, men vi ønsker at våre lesere skal få den beste opplevelsen – om det er via papir, pc, nettbrett eller mobil i framtiden. Først og fremst kommer det til å bli en stor forandring for leserne våre digitalt. Vi har som sagt begynt å legge ut mer stoff på nettet og vil i framtiden jobbe for å legge ut alle saker digitalt først. Vi utvikler både med en spillside, som vi håper og tror vil være til stor glede for de som søker informasjon rundt det å spille på hest, og en nyhetsside. Som hos de fleste andre medier vil de fleste sakene være forbeholdt abonnenter, men de vil bli presentert på en helt annen, og personlig måte, enn i dag. Vi vil også komme med nye og gode løsninger for annonsører, informerer Holmsen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
  1. Fyll inn Navn
  2. Fyll inn E-post
  3. Feil info
  4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013