Blir sjef for Bjerke-utbyggingen
Arnlioth Heltberg blir sjef i Bjerke Travbane Eiendom, bekrefter styreleder Knut Weum. TGN-foto/TGP

Blir sjef for Bjerke-utbyggingen

Skrevet av: Truls Pedersen 12:27 09. januar 2019 , kategori: Øvrig

Arnlioth Heltberg går fra direktør på Bjerke Travbane AS til sjef i Bjerke Travbane Eiendom AS. Det bekrefter styrets leder. Endringen skjer 1.april.

Arnlioth Heltberg har gått gradene i DNT via sportssjef til direktør på Bjerke travbane. Fra 1. april blir han administrativ sjef i Bjerke Travbane Eiendom AS der hele utbyggingen av Bjerke ligger.

– Heltberg har gjort en meget god jobb med Bjerke-prosessen til nå. Prosjektet er på vei inn i en ny og viktig fase og da blir det en fulldagsjobb å holde i trådene fra Bjerkes side. Derfor vil Arnlioth Heltberg fra 1. april bli sjef og eneste administrativt ansatte i Bjerke Travbane Eiendom AS,. Han kjenner hele prosjektet ut og inn, og har vært med helt fra starten, sier Knut Weum som ved siden av å være styreleder i DNT, også er er styreleder i Bjerke Travbane Eiendom. Bjerke travbane eies av DNT, som eneste travbane i landet.

– Det du beskriver er i tråd med det vi har diskutert, men jeg vil forholde meg korrekt og kan ikke uttale meg om dette før jeg har signert arbeidskontrakten, kommenterer Arnlioth Heltberg.

NY TRAVSJEF
Bjerke travbane kommer ikke til å ansette noen ny direktør etter Heltberg.

– Bjerke travbane kommer til å inngå i Norsk Trav AS og bli underlagt det selskapets daglige ledelse. Dette er et ledd i rasjonaliseringsprosessen vi er inne i med Norsk Trav AS som overbygning, sier Knut Weum.

– Hvor langt er prosessen med Norsk Trav AS kommet?

– Sportsavdelingen er oppe og går, men dessverre er ikke lokalene de skal benytte helt klare ennå. Det skal bli klart til uka. I det øvrige venter vi på papirer i forbindelse med selskapsdannelsen.

– Blir det ansatt en daglig leder i Norsk Trav AS?

– Ja, den stillingsutlysningen skulle vært ute allerede, men jeg er blitt forsikret om at den skal være ute til neste uke, sier Knut Weum.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
  1. Fyll inn Navn
  2. Fyll inn E-post
  3. Feil info
  4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013