Full klaff for arbeidsplass

Skrevet av: 19:17 26. januar 2019 , kategori: Spill, Øvrig

Lørdagens toppgevinst i V75 tilfalt et andelslag i Sandefjord, hvor de fleste som var med er fra samme arbeidsplass.

I en pressemelding fra Rikstoto forteller Thore Hynne om veien til storgeveinsten. Alenebongen i lørdagens V75-omgang på Leangen var avhengig av riktig bror Eggen for å stikke av med toppgevinsten. Storebror Tor Arne Eggen gjorde et andelslag fra Sandefjord over 13 millioner kroner rikere.

Nervøsiteten var til å ta og føle på for Thore Hynne, innehaver av MIX Handleriet Sandefjord Asnes, da oppløpet kom til syne i det avsluttende V75-løpet på Leangen lørdag. Hynne var på jobb og fikk ikke fulgt alle V75-løpene, men løp til TV-skjermen da V75-7 skulle avgjøres.

Måtte få inn riktig hest

Lederhesten Rocket Man, trent av trønderen Arild Eggen (45), var et såkalt D-valg på andelslagets systemspill, og ville således ikke utløse toppgevinsten. I rygg på lederhesten satt derimot femtevalget Down And Dirty, trent av 45-åringens storebror Tor Arne Eggen (47). 

– Vi hadde alle hestene i V75-7 på vår bong, men dette var et såkalt ABC-system som ikke tålte en D-hest. Halvparten av hestene i feltet, deriblant Rocket Man, var i D-gruppen. Vinnerhesten Down And Dirty var derimot et C-valg, og dermed gikk det veien, forteller Hynne, med et stort smil, til Equus Media.

Flere andelsvinnere

Vinnerne av storgevinsten er et tippelag som leverer V75-spill i MIX-kiosken til Hynne stort sett hver lørdag, og innehaveren hadde selv en andel av toppgevinsten.
- Jeg er imidlertid ikke hjernen bak selve vinnerbongen. Det er mellom 10-30 andeler fra en arbeidsplass i nærheten som står bak, og jeg har ikke helt oversikten over hvor mange som er med denne lørdagen, sier Hynne.

Nær 48 millioner kroner

Det er ikke første gang Sandefjord-mannen er nær storgevinsten i V75-spillet. Den gang ble en kostnadsreduksjon kimen til en smertelig historie.

– Jeg hadde satt opp et systemspill i V75 for noen år siden, men benyttet meg av en reduksjon i Joker-systemet da jeg syntes det ble litt for dyrt. Jeg fikk redusert innsatsen på spillet med rundt 3 000 kroner, men mistet da hester som ville gitt 48 millioner kroner. Det ble en veldig dyr reduksjon kan du trygt si, påpeker Hynne lakonisk.

Telefon for å sjekke

Hovedmannen bak storgevinsten fulgte løpene foran TV-skjermen sammen med flere av arbeidskollegaene.


– Det var full stemning da han ringte rett etter at det siste løpet hadde gått i mål. Han måtte sjekke at det ikke hadde skjedd noe galt da jeg leverte bongen, smiler Hynne.


– Jeg kan love at det var deilig å få meldingen om gevinsten på telefonen etter løpet, understreker innehaver av MIX Handleriet Sandefjord Asnes, Thore Hynne.

V75-utbetalingen ble totalt 13 027 293 kroner.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
  1. Fyll inn Navn
  2. Fyll inn E-post
  3. Feil info
  4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013