Jentene har overtaket
Det var de to ponniene med lengst tillegg som gjorde opp om seieren i går. Oline Høvik (ytterst) støttet Allgunnens Alex inn til seier. Foto: hesteguiden.com

Jentene har overtaket

Skrevet av: Kristine Kihle 08:30 17. mars 2019 , kategori: Sport

Det er jentene som rår i ponnitravet. Tre stykker har utmerket seg så langt i år. De tilhører Momarken, Forus og Bergen.

Trav og Galopp-Nytt fører statistikk over hvem som vinner V75-løpene i Norge. Det har vi gjort i flere år. Nytt av 2019 er en oversikt over hvem som utmerker seg i ponnitravet i forbindelse med travets ukentlige festdag. Statistikken forteller at jentene har tatt alt så langt i 2019.

Allgunnens_Alex_74J1283.jpgOline Høvik vant ponniløpet på Drammen i går. 13-åringen leier stallplass hos Jan Roar Mjølnerød. Ved siden av rir og steller hun med avlshingsten Horgen Tore. Det er tøft! Foto: hesteguiden.com

I går var det nesten så Hans Martin Rød fra Siljan klarte å bli den første gutten til å vinne, men Oline Høvik med Allgunnens Alex viste nok en gang girlpower og knep seieren etter en spennende oppløpsfight. 13-åringen fra Halden tok årets andre lørdagsseier. Tidligere i år vant hun på Biri. Da slo hun Kirsti Einang på målstreken. Oline Høvik topper dermed statistikken sammen med Emily Smørås Skoge. Ungjenta fra Bergen, som er inne i sitt siste år med shettlandsponni, vant flest løp i Norge i fjor. Hun har begynt året sterkt, og har allerede to triumfer med Charlie CC på lørdager. Det har også Martina Erga med fjorårets norgesmester Pros Maserati. 

Pros_Maserati_MG_7498.jpg
Martine Erga (ytterst) med Pros Maserati. NM-vinneren fra 2018 har allerede to lørdagseirer i år. Innvendig ser vi Emily Smørås Skoge. 15-åringen fra Bergen må se seg slått med HG Justin her, men har tatt igjen med Charlie CC som hun har vunnet to løp med på lørdager. Foto: hesteguiden.com

Ponnitoppen per 16. mars

2 seirer
Charlie CC/Emily Smørås Skoge
Pros Maserati/Martine Erga
Allgunnens Alex/Oline Høvik

1 seier
Vikas Ross Anette Andersgård Helle
Smedens Rymling/Kirsti Einang
Didrik fra Øya/Mina F Moe
Marilla Skott/Engla Seljord Eriksen
Axtorps Diore/Maren Grenne
Theoball/Eli Melby Eithun
Harley fra Øya/Hanne Einang
Ljungens Julius/Maria H Eriksen
Smedens Betty Boop/Cecilia LV Andersen

Statistikken gjelder kun de ponniløpene som er kjørt på lørdager i forbindelse med V75. Alle vinnerne blir hedret i Trav og Galopp-Nytts tirsdagsutgave sammen med resten av V75-vinnerne.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
  1. Fyll inn Navn
  2. Fyll inn E-post
  3. Feil info
  4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013