Selmer: – Looking Superb skal starte i Elitloppet
Kolbjørn Selmer (t.v.) og kona Ann Kristin har bestemt seg for å starte Looking Superb i Elitloppet. Gamletreneren Jomar Blekkan holder tommelen opp. TGN-foto/TGP

Selmer: – Looking Superb skal starte i Elitloppet

Skrevet av: Truls Pedersen 09:27 22. april 2019 , kategori: Sport

– Har vi fått invitasjon til Elitloppet, så starter vi der! Det har vært en barndomsdrøm for meg å få ha starthest i Elitloppet. Derfor er det ikke tema ikke å starte, sier Kolbjørn Selmer som eier Looking Superb sammen med kona Ann Kristin. I går meldte franske medier at Jean Michel Bazire ikke ville starte i Looking Superb i Elitloppet.

Kolbjørn Selmer har vært på ferie i Afrika i påsken. Da vi får snakke med ham mandag formiddag, er han mellomlandet på Gardermoen på vei hjem til Trondheim.

– Jeg så Looking Superbs løp fra Enghien på ei strand i Mosambique. Det var en herlig opplevelse. «Dævven», hvor god han var var!, sier Selmer.

Les også: – BAZIRE: – IKKE NOE ELITLOPP ELLER OGP, OM JEG BESTEMMER

I går uttalte Jean Michel Bazire at han helst ikke ville reise til verken Solvalla eller Bjerke med Looking Superb, men at eieren til syvende og sist bestemmer. Og nå sier eieren:

– Vi starter!

BARNDOMSDRØMMEN
– Å ha starthest i Elitloppet og Oslo Grand Prix er noe som har vært en barndomsdrøm. Får vi invitasjon dit, så starter vi. Så enkelt er det!, sier Kolbjørn Selmer.

– Har du diskutert dette med Bazire?

– Jeg har en veldig god dialog med Bazire og jeg lytter til hans råd. Jeg er av den oppfatningen at man skal lytte til råd fra dyktige fagfolk, og deretter ta en beslutning basert på det. I dette tilfellet er det dog slik at det er to drømmeløp for meg å starte i, og det er Elitloppet og Oslo Grand Prix. Bazire sier at jeg får bestemme, og akkurat i dette tilfellet tror jeg at jeg gjør det. Jeg vil starte i Elitloppet!

– Har du gjort deg opp noen mening om hvem som skal kjøre Looking Superb i Elitloppet?

– Nei, der ønsker jeg ikke å ha noen mening før vi har diskutert dette nøye med Bazire og hans team, sier Kolbjørn Selmer som fikk en storløpsvinner i Frankrike (Looking Superb), en suveren årsdebutant i Sverige (Vivacious Allie) og en 1.30-travende 3-årshoppe på Leangen (Nordli Alma), mens han holdt ferie i Afrika.

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
  1. Fyll inn Navn
  2. Fyll inn E-post
  3. Feil info
  4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013