Lionels «Pip» er død
Kjell Arne «Pip» Ness (1956-2017). Foto: Eirik Stenhaug/Equus Media

Lionels «Pip» er død

Skrevet av: Truls Pedersen 21:40 05. april 2017 , kategori: Øvrig

Lionels deleier Kjell Arne «Pip» Ness døde i natt, 60 år gammel.

– Det er forferdelig tungt. Jeg dro til Bjerke i dag for å kjøre Pique i dag, men tankene mine var et helt annet sted. Kjell Arne navnsatte hesten og det er kamerater av han som eier han. Normalt hadde jeg bare blitt hjemme, men det var med Kjell Arne i tankene jeg var på Bjerke i kveld, sier en sorgtynget og preget Gøran Antonsen.

Natt til i dag døde familievennen og Lionel-deleieren Kjell Arne Ness – i dagligtale bare kalt «Pip». Han ble bare 60 år gammel.

Det siste året har Kjell Arne Ness kjempet mot kreften. Den ualminnelig sympatiske og stillfarne Mysen-karen lot bare noen få vite hva som plaget ham. Ny behandling gjorde «Pip» frisk nok til å reise til Paris å se Lionel starte i Prix d’Amerique i vinter. Det ble det siste løpet han fikk se Lionel live.

– Selv om aldersforskjellen er stor, har «Pip» vært min beste venn fra jeg var liten gutt. Han har alltid vært en god venn av familien vår og alle satte ham veldig høyt. «Pip» var et fantastisk menneske. Jeg var heldig som fikk ha mitt nære vennskap med ham helt til det siste. Vårt store mål nå var Olympiatravet med Lionel og så sent som i helgen snakket vi om å kanskje starte i Ulf Thoresen Memorial på Jarlsberg i sommer. Akkurat nå er jeg helt tom. Ting som dette setter livet i perspektiv. Plutselig blir det å tape med Walentino på målfoto på søndag, som en filleting man ikke skal bry seg om. Det betyr så lite når man snakker om liv og død. Jeg er svært glad og takknemlig for at jeg lærte Kjell Arne å kjenne. Men han var et for godt menneske til å forlate oss så tidlig, sier Gøran Antonsen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013