V75-praten med Geir Flåten

Skrevet av: Daniel Hansen 13:11 19. mai 2017 , kategori: Sport

Geir Flåten jakter storløpsseier på hjemmebanen Jarlsberg i morgen. Vi har tatt en prat med 50-åringen fra Vear.

Geir Flåten har lagt bak seg et spesielt år. I april i fjor gikk han i bakken på Bjerke med familiehesten Kvalitet. Hell i uhell kan man utvilsomt kalle ulykken. For ved senere undersøkelser på sykehuset fant man to kreftsvulster i mageregionen hos travtreneren fra Vear. De ble operert bort og nå er Flåten tilbake i normalt slag igjen.

- Jeg føler meg veldig bra. Jeg føler meg bedre enn jeg gjorde før ulykken i fjor. Man vet aldri når man har vært alvorlig syk, men på den siste sjekken fant ikke legen noe galt også skal jeg på en ny sjekk i startet av juni. Jeg krysser fingerene for at alt står bra til. Det kjennes i alle fall slik ut, sier 50-åringen som har innledet året på en solid måte med sine travere.

Eventyrhesten Bokli Vind har vist at han duger mot de beste, og også vist takter under sal,  Derby-håpet Tyri Loke har innledet sesongen på en fin måte, 4-årshoppene Tekno Lotta og Eigelands Helga har vist at de har noe å gjøre blant de beste 4-årshoppene i år og på 3-årsfronten har Troll Sterk Viking vunnet tre av tre løp og Bokli Rapp har allerede vunnet storløp. I morgen håper Flåten at Mørtvedt Jerkeld-sønnen skal vinne Jørgen Jahres pokalløp på hjemmebane.

- Sesongen har startet utrolig bra for stallens del. Vi har flotte hester i de fleste kategorier på kaldblodssiden. Jeg gleder meg til fortsettelsen på sesongen. Når det gjelder Bokli Rapp så har jeg selvfølgelig god tro på ham i morgen. Han var god i seiersløpet sist og alt har sett bra ut etter det løpet. Han gjør trolig opp om seieren.

- Hvor god kan han bli?

- Det er vanskelig å si så tidlig, men det kjennes ut som han har stoff i seg til å bli veldig bra. Jeg har god tro på at han skal kjempe i toppen av årgangsløpene i år og neste år.

- Hva sier vi om Galileo og Wik Emils sjanser i V75-5 i morgen?

- Jeg synes begge to har sjansen. Wik Emil skuffet nest sist, men var seg selv igjen sist. Med rett reise spurter han fort og da kan han vinne. Galileo har fått dårlig uttelling for god form i år. Jeg tror han gjør opp om seieren denne gangen om han har litt flyt på veien fra bakspor på tillegg.

- Han har allerede fått flere føll. Det må være veldig artig å få med seg?

- Det er utrolig gøy. Det er jo hans første årgang som blir født i disse dager og han har fått sjansen på flere gode hopper. De føllene jeg har sett ser veldig fine ut. Jeg tror han vil gjøre det veldig godt som avlshingst.

Kan 4-årige Vatnorm være en grunnlagsklatrer og er han en vinner på Momarken i kveld?

- Som sønn av Bork Odin og Gyldne Tider har han i alle fall stammen i orden. Han var suverren i seiersløpet sist og blir bare bedre og bedre. Jeg synes selskapet ser overkommelig ut i kveld og jeg tror han gjør opp om seieren igjen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013