Fortsetter seiersmarsjen
Celebrity Ruth med halen i været i luftegården på Trond Smedshammers nye gård i USA. I natt vant hun for andre gang på fire dager. TGN-foto/TGP

Fortsetter seiersmarsjen

Skrevet av: Truls Pedersen 08:10 07. september 2017 , kategori: Utland

Trond Smedshammers 3-årshoppe Celebrity Ruth fortsetter seiersmarsjen og tok sin andre storseier på fire dager. Og nå ble det banerekord.

Celebrity Ruth (e Archangel) er en av de beste 3-årshoppene i USA. Lørdag vant hun Hudson Filly Trot på Yonkers og tok med 500 000 kroner hjem.

Ruth hvilte ikke lenge på laurbærene. Allerede i går var hun på farten igjen. Nå til 800-meters banen Batavia Downs i New York, helt oppe ved grensen til Canada. Den seieren var verdt 250 000 kroner.

Celebrity Ruth ledet hele veien og vant på banerekorden 12,6. Bare elleve 3-årshopper var i ilden for å kjempe om en samlet premiesum på én million kroner. Men siden amerikanerne er vaksinert mot å kjøre løp med hester i annen rekke bak startbilen, ble de elleve delt i to avdelinger. Den andre avdelingen vant Mamora Bay (e Chapter Seven) og Sam Schilacci på 13,0.

Litt mer norsk ble det i en B-utgave av New York Sire Stakes der Linda Toscano-trente Seventh Heaven (e Chapter Seven) vant på på 12,6. Hun har norsk oppasser i Vestfold-kvinnen Mona Hagen.

Jason Bartlett, som kjørte VM i Norge i 2009, satt opp bak både Celebrity Ruth og Seventh Heaven. Bartlett kjører vanligvis bare på Yonkers og nå tok han turen til Batavia for tre oppsitt. Han vant alle tre.

Jason Bartlett med Hjertebest O1O8639
Jason Bartlett kjørte tre vinnere på Batavia Downs i natt. Her sitter han opp bak Hjertebest på Biri, et løp de to vant. Foto: hesteguiden.com

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013