OGP-treeren slo Bold Eagle
OGP-treeren Aubrion du Gers var råsterk i dagens Masters-finale. Foto: hesteguiden.com

OGP-treeren slo Bold Eagle

Skrevet av: Truls Pedersen 15:46 09. september 2017 , kategori: Utland

Finalen i UET Masters-seien fikk et overaskende utfall. Bold Eagle tapte! Og det for en vallak som ble tredje i årets Oslo Grand Prix. Løpet gikk i et voldsomt regnvær. Se det her.

Alle trodde Bold Eagle skulle ta hjem Masters-finalen hjemme på Vincennes i dag, men det satte ringreven Jean Michel Bazire en kraftig stopper for.

Bold Eagle var like stor favoritt, som Aubrion du Gers var nestfavoritt. Men det var sistnevntes dag. Jean Michel Bazire valgte å sitte først i annetspor med Aubrion du Gers, mens Valko Jenilat dro unna langt foran de andre.

Opp bakken på siste langside, begynte det å ta i mot for lederen og de andre posisjonert seg. Franck Nivard gled ut med Bold Eagle, men fikk ingen foran seg og måtte dra selv i det enorme regnværet (det virket som hele himmelen var åpen). Bakfra meldte også OGP- og UGI-vinneren Twister Bi seg på. Det ble en voldsom oppløpskamp, men Aubrion du Gers red stormen av til 5,60 i vinnerspillet, mens 1,40-oddseren Bold Eagle ble annen og 17-oddseren Twister Bi tredje. Vinnertiden i vannhavet ble 11,6v/2700.

Se løpet her:

Før han startet i Oslo Grand Prix, hadde Aubrion du Gers åtte seirer og en annen på de ni siste løpene. Så ble det tredje i OGP. Deretter har det blitt fire starter i Frankrike, og fire seirer!

Den sju år gamle vallaken etter Memphis du Rib har nå startet 50 ganger og tatt 27 seirer. Dagens seier var verdt 1,6 millioner kroner og Aubrion du Gers har tjent 1,4 millioner euro i karrieren, eller snart 14 millioner kroner. Jean Michel Bazire eier selv hesten sammen med oppdretteren.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013