650 000 på auksjon, kusinen imponerte
Thai Poseidon kostet 650 000 kroner bare noen timer før kusinen Ariana G imponerte i Canada. Foto: hesteguiden.com

650 000 på auksjon, kusinen imponerte

Skrevet av: Truls Pedersen 10:21 10. september 2017 , kategori: Utland

Thai Poseidon ble betalt med 650 000 kroner på auksjon i går kveld. Drøye seks timer senere imponerte hans kusine Ariana G stort i Canada. Også et Jahre-oppdrett var steingod.

Thai Poseidon (e Muscles Yankee u Bether Always) ble plukket opp av konstellasjonen Nils Munkhaugen/Tom Erik Solberg for 650 000 på Klasseløpsauksjonen i går kveld. Et kvart døgn senere var det Ariana G sin tur til å imponere i Canada. Nord-Amerikas beste 3-åring når Walner er borte, slo til med helenkel seier i kvalifiseringen til et storløp for 3-årige hopper og noterte 10,4 på enkleste vis. Jimmy Takter trener Muscle Hill-datteren som nå har vunnet 17 løp på 21 starter. Ariana Gs mor Cantab It All er en søster til Thai Poseidons mor Bether Always.

Se løpet til Ariana G her:

Det ble også kjørt to kvalifiseringer til det åpne storløpet Canadian Trotting Classic for 3-åringer. Det ble en stor kveld for trener John Butenschoen og kusken Corey Callahan som vant begge kvalifiseringene.

Det startet med Jørgen Jahre-oppdrettet Bill’s Man (e Credit Winner u Silver Springs). Moren Silver Springs er en søster til de to norske Kriterie-vinnerne Sir Volo og ikke minst Sugarcane Volo. Bill’s Man spurtet inn til sikker seier på 10,4, mens stallkameraten Dover Dan (e Andover Hall) vant den andre kvalifiseringen fra tet på 10,0.

Se løpet til Bill’s Man her:

– Jeg kommer til å kjøre Bill’s Man i finalen. Visst var Dover Dan raskere i kvalen, men Bill’s Man er den beste hesten. Han var svært uheldig med sportrekningen i Hambletonian, men gjorde likevel et flott løp til fjerde. Bill’s Man har mye uflaks i løpene i år. Jeg håper det er hans tur neste lørdag, sa Corey Callahan på seremoniplass etter løpet. Finalen går på lørdag med to millioner kroner til vinneren.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013