By for en god sak
Dette signerte bildet av Lionel kan bli ditt. Foto: privat.

By for en god sak

Skrevet av: Oda Nakken 09:53 06. oktober 2017 , kategori: Øvrig

I disse dager pågår det en internettauksjon til inntekt for Rosa Sløyfe.

Bruktmarked for hesteutstyr, som skal selge brukt hesteutstyr på Momarken travbane lørdag 14.oktober, arrangerer i disse dager også en internettauksjon hvor pengene går til samme formål. Internettauksjonen avsluttes onsdag 11.oktober klokken 20.00, og det som auksjoneres bort er følgende:

1. En dag med Team Gulliksen som hesteeier på fredagen under Oslo Horse Show. Man får her være med i stallene, følge konkurransene og oppleve det de opplever. For to personer.

2. En dag hos Stall Gulliksen med alt det innebærer av jobb, ridning og trening. Vinneren vil også få middag for to personen på Momarken travbane den 14.oktober

3. Bilde av Lionel signert av hesten selv og Gøran Antonsen. Vinneren vil også få middag for to personer på Momarken travbane lørdag 14.oktober

For å by må du sende en mail til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  med fullt navn, telefonnummer og adresse, samt hva du ønsker å by på.

– Akkurat nå er høyeste bud på bildet av Lionel 5000 kr, høyeste bud på dagen på Oslo Horse Show 600 kr, og høyeste bud på en dag i stallen hos Gulliksen 500 kr. Bildet av Lionel og dagen hos Gulliksen skal deles ut på sermoniplass under V75-kjøringen på Momarken, forteller Hege Bergheim, som er en av damene bak arrangementet, og fortsetter: 

– Vi gleder oss til å arrangere bruktmarked, og håper så mange som mulig tar turen til Momarken denne dagen. I tillegg til bruktmarked blir det loddtrekning og dagsauksjon. Alle inntekter går uavkortet til Kreftforeningens Rosa Sløyfe aksjon

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013