75-åring og Roger vant dobbelt
Roger Walmann og hans store hesteeier Lennart Ågren (med lys jakke) hadde grunn til å smile i dag. To imponerende seirer ble det. TGN-foto/TGP

75-åring og Roger vant dobbelt

Skrevet av: Truls Pedersen 20:36 29. oktober 2017 , kategori: Utland

I dag ble det kjørt semifinaler til Breeders’ Crown på Solvalla. To av dagens navn ble Roger Walmann og 75-åringen Ingemar Hultquist.

Semifinalene til Breeders’ Crown fører opp til finalene i Eskilstuna søndag 12. november. Tre norskeide hester var med, men bare én gikk til finale. Det var Frode Hamre-trente Vainqueur RP (e Infitintif) som smøg med i lederryggen for Ulf Ohlsson og ble annen på 13,6a/2140. Hazard Boko (e SJ’s Caviar) vant på 13,1. Storfavoritten Coin Perdu (e SJ’s Caviar) galopperte som annenhest 50 meter fra mål.

Jan Morten Hansen-trente Licensee (e Jocose) var ute i semifinalen for 4-årige hopper. Vidar Hop fikk etterhvert tredje par utvendig med hoppa. På siste langside angrep hun og det bet godt en stund, men så buttet det etter at draskylappene ble trukket og det ble ingen premie på Licensee. Ultra Bright (e Zola Boko) vant på 14,6. Skiens-eide Da Pepperboy (e Muscle Hill) fortsetter å misse når de store pengene står på spill. Det skjedde i Kriteriet, og nå skjedde det igjen. Fra tet galopperte favorittspilte Da Pepperboy på oppløpet.

Roger Walmann har ikke hatt noen festsesong, men nå helt på tampen kan det bli to Breeders’ Crown-triumfer. To Ready Cash-hopper fra Walmann-stallen imponerte i alle fall voldsomt i dag. 3-årshoppa Dibaba var i en klasse for seg og vant på råsterke 12,9a/2140 fra tet for Örjan Kihlström. Walmanns svigersønn Kenneth Haugstad ville ikke være dårligere. Fåberg-karen har et meget godt tak på vanskelige Caddie Lisieux og etter dødens siste 1300 metrene vant de veldig lett på 13,1. Begge Walmann-hestene eies av hardtsatsende Lennart Ågren (SRF Stable).

En annen trener som hadde grunn til å feire var 75-åringen Ingemar Hultquist fra Umeå. Amatørtreneren hadde med seg to søsken til Solvalla og vant med begge! 3-åringen Selmer IH (e Love You) tok sin åttende seier i det 13. forsøket og noterte flotte 13,1. Storesøsteren Eva IH (e Ready Cash) ville ikke være dårligere og 4-årshoppa vant på 12,9. Begge er unna USA-fødte Magalloway (e Andover Hall). Ingemar Hultquists hester har i år tatt 28 seirer på bare 84 starter. Det gir en seiersprosent på voldsomme 33!

Ellers imponerte 4-åringene Diamanten (e Adrian Chip) og Rajesh Face (e Raja Mirchi). Robert Berghs Diamanten, med norske Susanne Ohme som oppasser, slet med travet innledningsvis, men holdt unna ganske greit på 12,7. Langt vassere var Rajesh Face som ble dundret fram i dødens etter 600 meter og siden bare forlot konkurrentene de siste 500 metrene. Lutfi Kolgjini-trente Rajesh Face landet på 11,9 med Adrian Kolgjini ombord.

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013