Spillservice

 • TGN-Spillservice TipsIkon

  Tipsblad

  I tipsbladet finner du superprogram for alle løp, samt TGNs forslag og løpsvurderinger. Produseres mandag ettermiddag og torsdag morgen.

  Gå til tjenesten

 • TGN-Spillservice Hestefaktaikon

  Hestefakta

  Unik søketjeneste som lar deg gjøre oppslag på hestenes tidligere starter.

  Gå til tjenesten

 • TGN-Spillservice KikkertenIkon

  Kikkerten

  Kikkerten gir sine verdivurderinger til V65- og V75-løpene.

  Gå til tjenesten

 • TGN-Spillservice lopsreferatIkon

  Løpsreferater

  Våre journalister skriver fullstendige løpsreferat fra alle totoløp i Norge.

  Gå til tjenesten

 • TGN-Spillservice TipsIkon

  Bestill abonnement

  Får tilgang til Tipsblad (superprogram, tips og vurderinger), Hestefakta, Kikkerten og Løpsreferat for kun kr 75 per måned som abonnent og
  fra kun kr 175 som ikke abonnent.

  Gå til tjenesten

Fra velt til storløpstriumf
A Brave Heart og Marielle Bråthen kunne glede seg over en ny storseier.

Fra velt til storløpstriumf

Skrevet av: Lasse 17:49 11. november 2017 , kategori: Sport, Spill

Sørlandet: Etter storløpstriumfen i Bergen 21. oktober var A Brave Heart innblandet i velt med transporten på vei hjem. Tok tydeligvis ikke mén av det, for han imponerte stort da han vant DNTs høstfinale for 3-åringer.

A Brave Heart klarte nesten å tilrive seg føringen fra Robin GT i DNTs høstfinale, men Chef Superb demmet opp mellom dem. I stedet klarte Gunnar Austevoll å styre ned i lederrygg ut av første sving. Fram i dødens kom snart Zelov. Farten var 10,5/500 og 14,5/1000. I siste sving angrep Let's Take A Selfie fra annet utvendig. Inn på oppløpet måtte Zelov fire. Dermed kom luken for A Brave Heart. Austevoll styrte ut i angrep, og på få steg avgjorde Clerk Magistrate-sønnen til sin femte strake triumf. Tiden ble 15,2a/2140 og førstepremien var på 100 000 kroner:

– Jeg var glad for rygg ettersom han har gått i tet i de andre seiersløpene. Han roet seg fint i rygg. Skjøt veldig fin fart da luken kom på oppløpet. A Brave Heart har tatt steget opp blant de beste etter kriteriekvalifiseringen i høst, sa Austevoll i seiersintervjuet.
– Han og de andre hestene ble værende på transporten som veltet i fem timer, men han tok ikke skade av det og fikk vist at alt var i orden i dag, sa en rørt Marielle Bråthen kort etter løpet.

I Miss Arabellas æresløp var Always So Easy på jakt etter sin tiende strake, men hun ble knust av dødenstravende Tooltime/Tom Erik Solberg. Den Frode Hamre-trente hoppa seiret med flere lengder på sterke 13,7v/2160, mens Patricia Hastrup leverte et gledelig comeback til annen.

Arnt Paulsens minneløp avsluttet kjøredagen på Sørlandet. Den eneste hoppa i feltet, Nadine UN, sto alene på strek. Derfra holdt Johan Herbjørn Undem et jevnt og hardt tempo med familiehesten. Sistevalget Vesle Sjur kom fort på oppløpet, men Nadine UN vant sikkert på 25,0v/2140 og kunne plusse 70 000 kroner på grunnlaget sitt. Nå venter ny start på Bjerke onsdag.

Wellek tok en sterk seier på hjemmebane etter en råsterk sisterunde i V75-2. Ask Eld var også meget sterk vinner for Åsbjørn Tengsareid etter utvendig reise i V75-4. I V75-3 ble det galopp fra start for Thai Profit, men han rakk likevel fram etter en sterk sluttspurt. Eirik Høitomt var kusk, noe han også var bak Wellek.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013