Hedret storesøster
Malala vant for første gang. Foto: hesteguiden.com

Hedret storesøster

Skrevet av: Lasse 21:42 05. desember 2017 , kategori: Sport, Spill

Momarken: Himmel og helvete for Morten Antonsen. Kopi døde etter at V65-4 var i mål. Senere på kvelden hedret Malala storesøsteren med seier.

Den sju år gamle kaldblodshoppa Kopi (e Steinsvald Eld - Stri) døde like etter målpassering i V65-4. Åsbjørn Tengsareid var kusken som hadde kjørt henne i løpet:

– Det er skremmende at det kan gå galt så fort kommenterte han da han ble intervjuet i forbindelse med Super Orlandos seier i løpet etter :– Når det gjelder Super Orlando, så var det imponerende at han rakk fram. Farten var ikke høyere enn 20,5 i førsterunden og han travet siste 900 i tredjespor. Han bet tenna sammen og var fremst. Super Orlando fungerer fint og har mange gode egenskaper. Hesten både kan og vil, sa Tengsareid til intervjuer Mentz Holmen. 

Enda mer spesiell ble kvelden for trener av Kopi, Morten Antonsen (70) fra Gran. I V5-5 sendte han nemlig ut Kopis 4-årige lillesøster Malala (e Moe Odin - Stri) til start. Hun rundet like godt konkurrentene til sin første seier for å hedre sin storesøster:

– Det er godt man har vært med en stund for å tåle slikt. Jeg må rose Åsbjørn Tengsareid for måten han løste sakene på da Kopi falt om. Hun gikk på slutten, men knelte så og døde. Når det gjelder Malala, så er det mye å gå på treningsmessig. Jeg har tro på henne framover. For øvrig så er moren Stri fortsatt i vigør og deltar i terapiridning i en alder av 26 år, kunne Antonsen fortelle i intervjuet på banen.
– Hun var utstyrt med pulsmåler, så det og obduksjonsrapporten kan forhåpentligvis gi noen svar på hva som var årsaken. Sannsynligvis var det hjertesvikt, kunne Antonsen fortelle TGN på telefon etter løpene.


Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013