24-årig stortalent
Alexandre Abrivard (t.v.) var bedre enn fetteren Mathieu (t.h.) i dag og vant hele fire løp på Vincennes. TGN-foto/TGP

24-årig stortalent

Skrevet av: Truls Pedersen 22:34 23. desember 2017 , kategori: Utland

Alexandre Abrivard (24) er et av Frankrikes største talenter – både i sulky og sal. I dag vant han fire løp på Vincennes. Blant dem to av dagens største løp.

Alexandre Abrivard er søskenbarn med mer kjente Mathieu Abrivard. De er begge multitalenter med like store evner i både mintésalen som i sulkysetet. Alexandre Abrivard har gått en god skole hjemme hos sin far Laurent Claude Abrivard, men også i flere år på stallen til Jean Michel Bazire som tidlig spådde at Alexandre Abrivard skulle bli en stor stjerne i sporten.

I dag beviste «Alex» det! Han stilte i åtte løp på verdens ledende travbane og vant halvparten av dem! Alexandre Abrivard red tre montéløp og vant alle tre! I gruppe 2-løpet red Alex helt perfekt på den sju år gamle hoppa Athena de Vandel (e Prince Gede). Hun var den eneste i feltet som løp med sko, men forlot alle på oppløpet og vant på 11,7v/2175. Seieren var verdt en halv million kroner. Fetter Mathieu satt opp bak den store favoritten Belissima France som galopperte fra start og ble disket.

Se løpet her:

En halv million til vinneren var det også til vinneren i gruppe 2-løpet Prix Une de Mai for 2-årshoppene. Det ble en riktig fartsfest der Alexandre Abrivard igjen plasserte sin hest perfekt. Nå i annet par utvendig. Framme i tet dro Franck Nivard hardt unna med 2-årshoppa Fiorella de Ted (e Up and Quick) som uten sjekk løp og spilte med hodet mens hun passerte på 1,09/600 og 11,9/1000!

Se løpet her:

Det ble dog slutt på kreftene og det var Alexandre Abrivard som kunne kjøre først over mål med 21-oddseren Folelli på 13,7v/2175. Folelli er etter Elitlopps-vinneren Timoko og trenes av Frederic Prat som også er far til superjockeyen Flavien Prat. Bak Folelli ble Fend La Bise (e Prince Gede) annen på samme tid og Full Option (e Atlas des Joudes) tredje på 13,9.

I morgen skal Alexandre Abrivard igjen få vise hva han har i hendene. Han skal kjøre Oslo Grand Prix-vinneren Twister Bi i voltestart i Prix Tenor de Baune. Det er ingen enkel oppgave. Twister Bi er ikke akkurat en typisk «voltehest»!

Timoko
Timoko er far til 2-årshoppa Folelli som vant på 13,7 i dag. TGN-foto/TGP

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013