– Lykke til og velkommen etter!
Geir Vegard Gundersen (t.h.) har allerede vunnet storløp på Vincennes. I dag ønsker han Gøran Antonsen lykke til. TGN-foto/TGP

– Lykke til og velkommen etter!

Skrevet av: Truls Pedersen 08:43 31. desember 2017 , kategori: Utland

– Lykke til og velkommen etter!, sier Geir Vegard Gundersen til Gøran Antonsen. Mens GV har vunnet storløp på Vincennes, kjører Gøran Antonsen på den franske monsterovalen for første gang i dag – som foreløpig sjettevalg i spillet.

Gøran Antonsen skal kjøre løp for første gang på fransk jord i dag. Prix de Bourgogne over 2100 meter med autostart går av stabelen klokken 16.10 i dag. Der starter Lionel og Gøran Antonsen fra spor én. Franske spillere holder ekvipasjen foreløpig som åttendevalg til 26 i vinnerodds. Bold Eagle er den store favoritten.

Gøran odds

Lionel er meldt uten sko og det betyr at det blir en skoløs Lionel som skal kjempe om posisjonene i 1.04-fart ned bakken etter start. 10 av de 16 startende hestene skal starte uten sko. Fire starter uten sko enten foran eller bak, mens bare betrodde Belina Josselyn og Val Royal starter med sko på alle fire beina. Pierre Vercruysse kjører ikke i dag etter kollisjonen i går der Alfas Da Vinci dessverre måtte avlives. I Vercruysse sitt sted sitter Björn Goop opp bak Anna Mix.

Prix de Bourgogne er det tredje av fire B-løp som gir plass i Prix d’Amerique søndag 28. januar. Løpet kjøres klokken 16.10 og er et 5+-løp det kan spilles til fra Norge. Det vises på Rikstoto Direkte.

Gøran Lionel
Etter at Lionel slo gjennom på høyeste europeisk nivå, satt Gøran Antonsen opp bak ham for første gang i løp i Oslo Grand Prix i 2016. I det løpet som det er her er bilde fra, var Lionel dopet med kobolt og det startet skandalen som førte til at Lionel ble flyttet ble Daniel Redén. I dag er det første gangen Gøran Antonsen skal kjøre Lionel på Vincennes. TGN-foto/TGP

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013