Lionel fast, Propulsion showet
Propulsion og Örjan Kihlström regjerte på Vincennes i dag. Foto: Gerard Forni

Lionel fast, Propulsion showet

Skrevet av: Truls Pedersen 16:21 31. desember 2017 , kategori: Utland

Daniel Redén har mulig grunn til å smile etter Prix de Bourgogne. Propulsion vant lett fra tet, mens Lionel og Gøran Antonsen satt bom fast på oppløpet. – Jeg hadde alt igjen, sier Gøran.

– Det ble et perfekt løp for oss med tanke på senere oppgaver. Vi satt fast innvendig hele veien. Jeg kom meg ut i annetspor, men også der ble det stengt. Lionel hadde altså alt igjen av krefter. Visst hadde det vært moro å komme ut og få sjansen, men dette ble en perfekt gjennomkjøring. Også så moro det var å kjøre på Vincennes, sa en glad Gøran Antonsen til TGNs rapportør kort etter målpassering.

Lionel ble åttende i mål og det er første utenom premierekken, men for kretsen rundt Østfold-hesten var nok hestens opptreden i løpet det viktigste. Lionel kommer til å få plass i Prix d’Amerique-feltet 28. januar i kraft av sitt høye grunnlag.

Se løpet her:

Gøran Antonsen lot Lionel strekke på seg fra start i Prix du Bourgogne og havnet i tredje innvendig. Det ble som vanlig endel posisjonstaktikk ned bakken kort etter start. Örjan Kihlström kjørte resolutt med Propulsion og fikk overta føringen etter 400 meter. De første 600 metrene ble passert etter 1.07.

Siden var det ingen som kunne true Propulsion. Muscle Hill-sønnen byttet riktignok tet/lederrygg med Briac Dark underveis, men i prinsippet ledet svensk/amerikaneren hele veien. Vinnertiden ble 10,5a/2100 og Propulsion ga 4,50 i vinnerodds.

Franck Niard kjørte Bold Eagle på hestens premisser i løpet. Det betød rygg i det aller lengste. Bold Eagle spurtet som en vind, men var sjanseløs på Propulsion som vant med ørehetta på. Favorittspilte Bold Eagle ble annen på 10,6, mens 36-oddseren Briac Dark var meget god treer. De tre første er automatisk klare for Prix d’Amerique.

Prix d’Amerique ligger an til å bli en thriller av de sjeldne med Bold Eagle, Readly Express, Lionel og Propulsion i hovedroller.

PREMIELISTEN:

Premieliste Bourgogne

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013