Tom Erik Solberg med brudd i ryggen

Tom Erik Solberg med brudd i ryggen

Skrevet av: Kurt Hella 16:51 12. januar 2018 , kategori: Sport

Tom Erik Solberg var utsatt for en stygg ulykke tidlig i dag. Under trening med hest, ble han kastet flere meter til værs, da hesten han kjørte kom borti en brøytekant. Røntgenbilder viser brudd nede i korsryggen.
- Det første jeg tenkte, var at nå brakk jeg ryggen. De som så det fra siden og har fortalt meg i ettertid, sier at jeg fløy 4-5 meter opp i lufta, sier Tom Erik Solberg, da TGN treffer han på telefon fredag ettermiddag.

Røntgen viser et brudd i korsryggen som heldigvis er C1.

- Det er hell i uhell kan man si. Det kunne gått veldig ille. Nå er jeg borte rundt 3-4 uker og om det blir operasjon eller ikke, blir ikke avgjort før man ser hvordan bruddet gror, sier Solberg som tross ulykken har humøret på plass.

- Det spesielle er at Explosive Ends jeg kjørte med, har vært så tråkk. I dag ville han ikke stoppe, bare gikk og gikk og så kom vi borti brøytekanten og jeg for av, men han virket så fin. Alt gikk bra med han og jeg klarer faktisk å glede meg over at han virket så fin, forteller Solberg fra sykesenga.

Ambulansen var raskt på plass for å kjøre toppkusken til Telemark Sentral Sykehus som ligger 3-4 kilometer fra Furuheim treningssenter.

Solbergs håndledd som har kranglet mye etter at han gikk i bakken i Bergen med HG Imar for noen år tilbake, kom helskinnet unna ulykken.

- Det er ryggen som fikk smellen, sier han.

Deep Sea Dream er en av flere hester Tom Erik Solberg skulle kjøre i morgen. Stallhesten kommer nå til å kjøres av Frode Hamre.

- Jeg gleder meg allerede til å se løpet i morgen, for han har virket så utrolig fin i trening. Forhåpentligvis får jeg se løpet hjemme. Jeg blir ihvertfall på sykehuset over natta, men jeg håper jeg kommer hjem i morgen, avslutter Solberg.

Tom Erik Solberg vant V75-championatet i fjor og har startet året bra med tre seirer allerede. Følg med på Rikstoto.no for kjøreendringer på hans hester til løpene på Jarlsberg i morgen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013