Jubileum for Stian
Stian Pettersen tok karrierens seier nummer 100 i Harstad søndag kveld.

Jubileum for Stian

Skrevet av: Lasse 20:40 21. januar 2018 , kategori: Sport, Spill

Harstad: Stian Pettersen kjørte inn til seier med finske Gatorade i V65-3 under løpene i Harstad i kveld. Det var 34-åringens seier nummer 100 i karrieren.

Stian Pettersen hadde en strålende sesong i 2016, da han også vant NM for amatører på hjemmebane. Sesongen i fjor ble ikke like bra, men 14 triumfer ble det. Søndag kveld tok han sin første seier i 2018. Han kjørte et godt løp med Gatorade som avgjorde oppunder mål i V65-3:

– Vi kom fint på det og fikk litt drahjelp midtveis i løpet. I siste sving trodde jeg ikke på seier, men hesten svarte for maning på slutten, sa Stian Pettersen i seiersintervjuet på Rikstoto Direkte.

Ellers ble det Tina Lagesens store kveld. Hun sørget for at 7-årshoppa Lina Wictoria kunne ta sin første seier i karrieren i sin 67. start. Så overrasket hun senere på kvelden med stallhesten Mo Stjerna som endelig klarte å holde seg i rett gangart. Mer om disse kan dere lese om i tirsdagens TGN.

Overraskende nok klarte ikke Myr Faksen å vinne denne kvelden. Han var stor favoritt i V5-5. Kom også fint til, men da Hans Christian Holm styrte i angrep var det ikke det rette trykket i elitehesten. I stedet var det Scott Odin som kunne ta en sjelden seier etter sparsom reise gitt av Dag-Sveinung Dalen. Holm fikk imidlertid med seg én seier da han ledet helt inn med Morten Carlsens Jetsun i V65-4.

En som innfridde var X Factor. Han rundet konkurrentene fra sisteplass for Tom-Christer Nygård i V65-6. Fikk det enkelt da Reventon felet i striden 60 meter fra mål.


Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013