Spillservice

 • TGN-Spillservice TipsIkon

  Tipsblad

  I tipsbladet finner du superprogram for alle løp, samt TGNs forslag og løpsvurderinger. Produseres mandag ettermiddag og torsdag morgen.

  Gå til tjenesten

 • TGN-Spillservice Hestefaktaikon

  Hestefakta

  Unik søketjeneste som lar deg gjøre oppslag på hestenes tidligere starter.

  Gå til tjenesten

 • TGN-Spillservice KikkertenIkon

  Kikkerten

  Kikkerten gir sine verdivurderinger til V65- og V75-løpene.

  Gå til tjenesten

 • TGN-Spillservice lopsreferatIkon

  Løpsreferater

  Våre journalister skriver fullstendige løpsreferat fra alle totoløp i Norge.

  Gå til tjenesten

 • TGN-Spillservice TipsIkon

  Bestill abonnement

  Får tilgang til Tipsblad (superprogram, tips og vurderinger), Hestefakta, Kikkerten og Løpsreferat for kun kr 75 per måned som abonnent og
  fra kun kr 175 som ikke abonnent.

  Gå til tjenesten

Anette på godt og vondt
Anette Frønes kom i fokus under kveldens kjøring på Klosterskogen.

Anette på godt og vondt

Skrevet av: Lasse 21:47 22. januar 2018 , kategori: Sport, Spill

Klosterskogen: Anette Frønes kjørte første i mål i begge DD-løpene på Klosterskogen, men hun fikk ikke beholde seieren i det ene løpet!

Det ble dramatikk i V65-6/DD-2 på Klosterskogen. California Estelle greide å overfly SMK Spirit/Renate Aarlie. Med i startkjøringen var også Kemas Starlight/Anette Frønes som kom seg noe trangt ned bak lederen etter 300 meter. Mot siste sving ble det luke for SMK Spirit som kom framover i annetspor. Midt i svingen styrte også Frønes trangt ut et spor, noe som medførte at Aarlie måtte styre sin hest litt utover.  Kemas Starlight var først i mål, men ikke så mye foran SMK Spirit. Etter avhør av de involverte kuskene og vurdering av dommerne, ble Kemas Starlight fratatt seieren. Synd for spillerne som hadde denne på bongen, for utbetalingen hadde blitt på 124 000 kroner. Med SMK Spirit ble det 23 108 kroner. Kuskene ga følgende kommentarer til Rikstoto Direkte etter at løpet var i mål:

– Anette sjenerer oss to ganger. Føler at hun lager seg luke ut av første sving. Min hest har vært med på trange situasjoner før og trekker seg litt. I siste sving drar hun ut slik at jeg må ut i tredjespor, sa en irritert Aarlie.
– Det var trangt, men Renate flytter sin hest litt. Det er trangt i hvert løp, og jeg synes det blir mye å se på om man skal diske for dette. I sluttfasen kunne jeg vunnet også ved å gå ned på siste indre, så det var ikke løpsavgjørende, sa Frønes.
– Dommerne var enstemmige om å diske. Kemas Starlight dyttet ut SMK Spirit og det fikk innvirkning på løpsutfallet. Frønes hadde også innrømmet å ha kjørt trangt, kunne reporter Ola Slåtsveen bringe videre til RD-lytterne.

I DD-1 var det imidlertid ikke tvil om at Frønes skulle beholde seieren. Fra tet svarte 10-årige Engas Odelsjente sikkert opp til karrierens fjerde seier.

Nok en gang viste Alexander Heisholts hester storform. Både Make Me og Argus Photo vant, begge godt understøttet av Dag-Sveinung Dalen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013