Kan vinne Gullfisken
Foto: Skjermdump/Youtube

Kan vinne Gullfisken

Skrevet av: Trond Asheim 12:46 01. februar 2018 , kategori: Øvrig

Rikstoto-reklame kan vinne Gullfisken og sørge for reklametid på TV verdt én million kroner.

Rikstoto-reklamene blir flittig diskutert og høster ikke bare lovord fra travmiljøet. Men én av reklamene falt i hvert fall i god jord hos de som har peiling på sånt og er nominert til Gullfisken – programmet der årets beste reklamefim blir kåret. Reklamen, som spiller på alle opplevelsene du kan gå glipp av hvis du ikke er med og spiller, «spiller du ikke, vinner du ikke», ble av juryen kåret til beste reklamefilm i februar i fjor. Lørdag er reklamen en av tolv finalister i Gullfisken som blir sendt på TV2 med komiker Einar Tørnquist som programleder. Det er seerne som stemmer fram hvem som stikker av med reklamebransjens gjeveste tittel. Vinnerne får reklametid på TV2 verdt én million kroner. 

– Veldig moro og spennende at vi er med i et slikt selskap. Det er første gang vi har vunnet en slik pris. Denne reklamen var mest rettet mot hva du kan gjøre hvis du vinner. Våre analyser viste at det var mer viktig å bryte ned den barrieren mange folk har mot å spille på hest. Derfor har den reklamen som har gått på tv den siste tiden vært rettet mot å bryte ned disse barrierene, og det har fungert, sier markedssjef i Rikstoto, Morten Tønnessen.

Han oppfordrer alle til å stemme på Rikstoto-reklamen som kan gjøres ved å sende SMS 2 til 26700, noe som koster fem kroner per melding.

– Vi håper alle i hestemiljøet mobiliserer. Det hadde vært moro å vinne, men om vi ikke vinner Gullfisken, skal vi i hvert fall vinne festen, sier Tønnessen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013