- Husker ingenting fra sammenstøtet

- Husker ingenting fra sammenstøtet

Skrevet av: Kurt Hella 09:49 11. februar 2018 , kategori: Sport

Stavanger: Frode Hamre har fått påvist indre blødninger etter det voldsomme sammenstøtet med Elite BR som han ikke husker noen ting fra. Han blir tidligst utskrevet mandag, men håper han snart er tilbake i sulkyen.
- Det er milten og nyrene som har fått smellen, så de har vekket meg opp hver time i hele natt, da indre blødninger kan være veldig alvorlig. Jeg får endelige svar i ettermiddag men jeg er positiv etter de første prognosene, forteller Frode Hamre på telefon fra Stavanger sykehus.

Han husker svært lite av hendelsforløpet, men husker veldig godt sitt eneste fokus rett etterpå.

- NY Diamond In The Sky oppførte seg utrolig bra. Mange hester ville slått i den situasjonen, men jeg husker at jeg var gjorde alt jeg kunne for å ikke slippe henne løs og klarte på en eller annen måte å holde fast i tømmene og sitte på sulkyen. Jeg tenkte veldig på hva som kunne skje om hun kom seg løs og ropte til starteren Magnus som tok over etterhvert, sier Hamre som først trodde det var draget som traff han.

- Det var en voldsom kraft i slaget/ treffet. Jeg har forstått det slik i ettertid at det var hodet på hesten som traff meg, sier Hamre.

Han har tidligere hatt brist i bekkenet og operert bort prolapser i ryggen, så han er veldig glad for at det ikke er brudd.

- Jeg fryktet det med en gang at det var ryggen som igjen hadde fått smellen, men det voldsomme slaget som traff rett under sikkerhetsvesten ga meg slike smerter som gjorde at jeg ikke var i stand til å lokalisere noe rett etterpå.

At han fylte 54 år lørdag og måtte tilbringe dagen og kvelden på sykehuset, har gjort sympatien overfor landets ledende travtrener enda større.

- Det ble en bursdag med masse smertestillende, men jeg fikk se løpene på telefonen min utover kvelden og gledet meg veldig over seieren til Normandie Royal som var fantastisk god.

Og i dag skal han faktisk på sykebesøk på sykehuset.

- Rune Wiig ligger i etasjen under meg, så jeg har spurt sykesøstrene om de kan trille meg ned til han, så kan vi kanskje ta et kakestykke i sammen og ha en forsinket bursdagsfeiring, sier Hamre med en lett latter som viser at humøret fortsatt er på plass tross det voldsomme sammenstøtet lørdag.

Når han er tilbake i sulkyen er for tidlig å si.

- De endelige svarene får jeg først senere i dag. Er det som jeg håper og tror, er jeg kanskje tilbake til Bjerkes V75-kjøring. Jarlsberg blir nok for tidlig, avslutter Frode Hamre.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013