– Bruno og Always

– Bruno og Always

Skrevet av: Daniel Hansen 11:48 14. februar 2018 , kategori: Sport

Frode Hamre må ta løpene fra sofaen i kveld etter smellen han pådro seg på Forus lørdag. Det blir nok å følge med på for 54-åringen som har sju hester til start.

Frode Hamre pådro seg indre blødninger etter en smell i forkant av V75-1 på Forus lørdag. Etter en natt på sykehus i Stavanger fikk 54-åringen reise hjem til Larvik søndag kveld. Hamre trodde han skulle være tilbake i sulkyen allerede neste uke, men han er ikke like sikker på det nå.

– Nei. det gjør overraskende vondt foreløpig. Det gjør like vondt nå som det gjorde på søndag. Vanlige ting som å bevege seg lett og å hoste gjør veldig vondt, sier Hamre som dog er ved godt mot.

– Det gikk etter forholdene bra og jeg blir helt frisk igjen, så jeg er ved godt mot, sier Hamre som har tre starthester på Bjerke i kveld og fire stykker til start på Åby.

– 7 Bruno Di Quattro i V76-6 på Bjerke og 3 Alwaysinblackpedia i løp ni på Åby er de to beste sjansene. Bruno Di Quattro viste at han er tilbake i form igjen sist og Alwaysinblackpedia pleier å gå gode løp i Sverige og står også svært fint til på sprint, sier Hamre som har mye spennene å se fram imot i tiden som kommer.

– Det er mange spennende hester fra stallen vår som kommer ut i tiden som kommer nå. Vainquer RP skal trolig årsdebuerte i mars/april og en 3-åring ved navn Royal Muscle (e Muscle Mass) gleder jeg meg til å vise fram. Det er en hest helt utenom det vanlige. Først må det dog gå an å kjøre uten pigger i skoene, sier Hamre.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013