Vrient, men Høitomt dominerte
Eirik Høitomt vant tre løp på Momarken.

Vrient, men Høitomt dominerte

Skrevet av: Lasse 18:37 29. mars 2018 , kategori: Sport, Spill

Momarken: Det ble som ventet en vanskelig dag for spillerne på Momarken skjærtorsdag. Selv om landschampion Eirik Høitomt vant to av V65-løpene, var det ingen som greide seks rette. I V5 gikk kassa til én spiller.

Strålende sol og mange folk i feststemning på Momarken i solskinnet denne skjærtorsdagen. De skulle få noe å bryne seg på spillmessig. Verken i V5 eller V65 var den en eneste strekfavoritt som gikk til topps. I begge spillene var det By Far Thetoughest/Joakim Rasmussen som var den store smellen som et tiendevalg. Eirik Høitomt sendte også inn en overraskelse i V65-4 i form av sjettevalget Bråtnes Eyr:

– Kusken gjorde det stikk motsatte av det jeg sa, for jeg håpet på ryggløp, men vi kan ikke klage når det blir seier. Bråtnes Eyr har trakk luft før, men nå er det tettet. Jeg hadde også gjort en del utstyrsendringer til dagens løp. Jeg er veldig fornøyd, sa trener Stian Eilefsen.

Høitomts andre vinner i V65 var Arnspik i V65-6. Før den siste avdelingen gjenstod det én bong, men denne hadde kun streket for Best Ruggen som ble sittende fast etter at han ble overfløyet på startsiden. Fra tet holdt Arnspik unna for godt avsluttende Nordby Frøy og sørget for jackpot. Høitomt vant også torsdagens første løp med Candycatcher.

En gledelig triumf ble det også for MH Herkules og Odd Arne Sagholen i V65-5/V5-5. Hjemmeekvipasjen leverte en sterk sisterunde og ga eier Tom Ingebretsen fra Mysen håp om en god sesong framover. MH Herkules berget også den ene spilleren som stod igjen i V5-spillet før den siste avdelingen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013