Tok pokalen

Tok pokalen

Skrevet av: Lasse 20:58 02. april 2018 , kategori: Sport, Spill

Momarken: Favoritten fikk teten, men fra dødens var årsdebutanten råsterk og vant varmblodsoppgjøret av Påskepokalen. Favoritten innfridde i kaldblodsløpet.

Det ble som ventet No Limit LA som tok teten i løpet om Påskepokalen. Utvendig kom Truls Desserud fram med årsdebuterende Gigant Invalley. Passeringene lød 13,0/500 og 14,0/1000. I siste sving la Desserud ekstra trykk, og Gigant Invalley fikk grepet på lederen. I mål var seiersmarginen en drøy lengde og tiden ble 13,0a/1640:

– Jeg regnet med at ingen andre ville ha posisjonen utvendig. Gigant Invalley er vrien å regulere og vil gjerne ha litt fart. Jeg har begynt å trappe ned, men har fire løpshester som jeg regner med skal bite fra seg i år også, sa Desserud etter seieren.

I kaldblodsløpet om Påskepokalen fikk Eikfaksen overta fra Horgen Lynet inn i første sving, men Åsbjørn Tengsareid styrte direkte ut igjen og fikk overta ut av svingen. Farten var 28,7/1000. På oppløpet kom angriperne i sporene, men det var lederryggens Eikfaksen som Tengsareid passet på. Siste 100 kjørte Tengsareid unna og seieren ble enkel på 27,9v/2140. Heidi Moen er trener av 5-åringen.

Per Oleg Midtfjeld har kjørt tre løpsdager i påska etter sitt to måneder lange avbrekk. På den siste påskedagen ble det også seier med stallhesten Kamperhaugs Dina. 4-årshoppa spurtet strålende fra tredje utvendig i årsdebuten og vant på 15,9a/1640:

– Alltid godt å vinne etter et avbrekke. Kamperhaugs Dina var ute av det et par ganger siste 100, så da måtte jeg parere. Det var godt man har kjørt litt hest før da. Jeg synes hoppa oppførte seg fint. Hun har kapasitet til å kjempe i toppen blant fireårshoppene i år, sa Midtfjeld.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013