Slo knock out på OGP-hesten
Bugsy Malone og Yoann Lebourgeois var overlegne i dagens storløp i Angers. Arkivfoto: Gerard Forni

Slo knock out på OGP-hesten

Skrevet av: Truls Pedersen 13:59 04. april 2018 , kategori: Utland

Fjorårets OGP-treer Aubrion du Gers jaget sin åttende strake seier i Frankrike i dag, men fikk grundig juling av en vallak fra en riktig suksesstall.

Aubrion du Gers (e Memphis du Rib) ble tredje i Oslo Grand Prix i fjor, og trener Jean Michel Bazire er inne på å starte i OGP også i år.

I dag var Aubrion du Gers og Bazire spilt til 1,40 i totoen i Grand Prix Angers over den 1427 meter lange banen i Angers, sør for Le Mans. Etter et smart kjørt løp av Jean Michel Bazire, hadde Aubrion du Gers bra fart inn på oppløpet, men han var sjanseløs mot en annen vallak som har ladet opp hele vinteren.

Fra Philippe Allaires stall i Normandie kom nemlig 7-åringen Bugsy Malone (e Ready Cash) med skumle hensikter. Han fikk på ingen måte noe lett løp av sin kusk Yoann Lebourgeois, men var likevel helt suveren på14,0v/3125 til sju i vinnerodds. Charmeuse Royale (e Duc de Jiel) ble tredje. Finske Jontte Boy og den tidligere Prix d’Amerique-vinneren Up and Quick endte uten premie.

Bugsy Malone er en av svært mange hissige avkom etter Ready Cash. Og særlig etter at de har vært gjennom Philippe Allaires tøffe treningsskole. Bugsy Malone har trent i hele vinter, mens mange av hans konkurrenter har vært gjennom vintermeetinget på Vincennes. Bugsy Malone var til start 3. september i fjor, men fikk deretter pause til 16. mars i år da han fikk tredje i comebacket.

I dag var det klart for seier verdt 270 000 kroner for vallaken som også eies av Philippe Allaire. Dette er andre året på rad at Philippe Allaire vinner dette løpet. I fjor vant han med Bird Parker.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013