Ferrari uten startvansker!
Ferrari BR er i gang med sesongen og vant i årsdebuten på Momarken.

Ferrari uten startvansker!

Skrevet av: Lasse 19:58 10. april 2018 , kategori: Sport, Spill

Momarken (SAKEN ER OPPDATERT): Stjernetraveren Ferrari BR leverte en flott årsdebut for Per Oleg Midtfjeld på Momarken. Alt virket på stell underveis og hesten er godt forberedt til sin 5-årssesong. Copenhagen cup kan bli det første storløpet i år.

Konkurransen var ikke den skarpeste i tirsdagens løp på Momarken, men det var flott å se at Ferrari BR fungerte nærmest prikkfritt og fikk en solid gjennomkjøring med 1.12 siste 1000 og 1.09 siste 1000. Per Oleg Midtfjeld fikk nemlig dempe farten fra 13,2/500 til bedagelige 18,0/1000. Mymanyyouare byttet lederrygg med dødens på siste bortre og trykket opp farten. Ferrari BR svarte enkelt og skvatt unna oppunder mål, uten at Midtfjeld trengte å be ham om så mye. Vinnertiden ble 14,9a/2140:

– Nå har vi begynt, så får vi se hvor det ender!. Ferrari BR var spenstig og fin hele veien. Han fungerte veldig fint, og det var det viktigste. Moro å se at det var så mye folk her i dag, men han er vel en av de hestene som folk møter opp for å se. Hva som blir videre oppgaver er ikke bestemt ennå. Vi har mange tilbud, men vi ser an litt til, sa Midtfjeld i seiersintervjuet.

Senere på kvelden har TGN tatt en prat med Midtfjeld om videre oppgaver:
– Du fortalte oss sist uke at du ville la hesten få en ny oppgave om to, tre uker; hvilke løp har du i tankene?
– Jeg synes egentlig at det er lite med passende oppgaver. Sølvdivisjonen på Åby 28. april er sprint. Det samme er Kjell Håkonsens minneløp på Forus 21. april. Har egentlig ikke lyst til å starte på sprint, men vi får se an litt. Det jeg kan si er at vi har fått en innbydelse til Copenhagen cup 13. mai. Skal vi starte der, så ønsker jeg et løp til først.
– Så Olympiatravet på Åby er ikke aktuelt?
– Jeg har ikke fått noen henvendelse ennå, men den kommer kanskje. Jeg er imidlertid ikke så lysten på å starte ham i så tøft selskap så tidlig. Dagens løp var jo intetsigende, selv om hesten fungerte flott. Det kostet ikke Ferrari BR så mye å trave 1.12 siste 1000. Nå skal vi se hvordan han tar dagens løp, så tar vi en avgjørelse etter hvert. Forus kan være aktuelt, men det kan godt være at vi velger et løp i Sverige i stedet. Foreløpig er det åpent, forteller Midtfjeld sent tirsdag kveld.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013