Fantastisk duell
Jean Michel Bazire viste enorm finishkuskig da han vant klassikeren Criterium des 4 Ans med Enino du Pommereaux i dag. TGN-foto/TGP

Fantastisk duell

Skrevet av: Truls Pedersen 15:30 05. mai 2018 , kategori: Utland

Det franske Derby – Criterium des 4 Ans – munnet ut i en herlig duell mellom de to beste hestene i feltet og to av Frankrikes beste kusker. Og på en fantastisk vinnertid.

Åtte hopper og sju hingster deltok i Criterium des 4 Ans der én million kroner ventet vinneren. Det ble kjørt steinhardt i tet hele veien og passeringene var 12,7/1350 og 11,4/1850.

Opp bakken på bortre langside på Vincennes slo Franck Nivard slag i saken og kjørte til tet med favoritten Ermining d’Oliviere (e Scipion du Goutier). Det så lenge ut til at hoppa skulle gå av med seieren, men mot siste sving fikk Jean Michel Bazire voldsom fart på storvokste Enino du Pommereaux (e Coktail Jet). Ut av siste sving kastet han seg over Ermining d’Oliviere og de to raste side om side mot mål.

Ingen ville gi seg, men på de siste metrene fikk Bazire kastet 7-oddseren Enino du Pommereaux noen centimeter foran Ermining de’Oliviere. På tredje fulgte Pierre Vercruysse med egentrente Express Jet (e Goetmals Wood) som ble brukt hardt tidlig i løpet, mens svenskeide Earl Simon (e Prodigious) ble fjerde.

Se løpet her:

Vinnertiden på 4-åringen ble råsterke 11,7v/2850. Det er løpsrekord. Sylvain Roger trener Enino du Pommereaux.

Det er sommervarme i Paris i dag og på Vincennes løper hestene fort. 3-årige Flocki d’Aurcy (e Ready Cash) tok sin femte seier på seks starter da han vant på 13,3v/2700. 3-åringen trenes av Philippe Allaire.

Se løpet her:

5-åringene ville ikke være dårligere. I montéløpet Prix Jean Gavreau startet noen av de beste 5-åringene i Frankrike og hoppa Draft Life (e Ubraico) vant på knallsterke 10,5v/2175 og utklasset konkurrentene. Louis Baudron trener Draft Life.

Se løpet her:

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013