En ny Nuncio?
Stefan Melander kan ha en ny Nuncio på gang i USA. Foto: Kanal75

En ny Nuncio?

Skrevet av: Truls Pedersen 08:19 27. mai 2018 , kategori: Utland

Nuncio var billighesten som vant Elitloppet. Nå kan Melander-familien ha en ny Nuncio på gang. Og i dag takkes Nuncio for sin innsats foran et fullstappet Solvalla.

Nuncio (e Andover Hall) vant Elitloppet i 2016 og gjennomførte en fantastisk karriere som ga nesten 29 millioner kroner innkjørt. Stefan Melander ga 7000 dollar for Nuncio i Harrisburg som åring i 2012.

Fire år senere og samme sted – Harrisburg – skrev Melanders selskap Stall TZ under for kjøpet av Evaluate. Også det en Andover Hall-åring med moderat pris – 25 000 dollar. Stefan Melanders nevø Marcus Melander trener og tar hånd om Evaluate i USA.

I natt vant Evaluate en av tre avdelinger i Pennsylvania Sire Stakes på Pocono på glitrende 09,4. Det er årsbeste i verden for 3-åringene og den nest raskeste tiden av en traver i Nord-Amerika i år. Evaluate har Classic Photo-hoppa Blathin som mor, og fra dette slaget kommer fine norskfødte hester som hoppe Derby-vinneren Chocolatique og Viva La Diva.

Evaluate slo en delvis norskeid hest med knapp margin. Captain Morgan (e Cantab Hall) deleies av Roy Holth fra Kongsvinger og trenes av svensken Staffan Lind. Captain Morgan strittet i mot fra tet, men måtte ta til takke med annenplassen verdt 100 000 kroner på 09,6 – også det en av de beste 3-årstider i år.

De to andre avdelingene i nattens Pennsylvania Sire Stakes ble vunnet av Jimmy Takter-trente You Know You Do (e Muscle Hill) på 10,4 og Janice Connor-trente Whats the Word (e Donato Hanover) på samme tid. You Know You Do vant fjorårets Peter Haughton Memoria og dette var hans årsdebut. 

Nuncio kommer til Solvalla i dag for å takkes for sin innsats i løpsbanen. Han er nå avlshingst og Elitlopps-vinneren fra 2016 vil bli presentrert for Solvalla-publikummet.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013