Tangerte verdensrekord
Chris Oakes og sønnen Hunter kunne feire seier i natt. TGN-foto/TGP

Tangerte verdensrekord

Skrevet av: Truls Pedersen 08:40 10. juni 2018 , kategori: Utland

Homicide Hunter tangerte verdensrekorden for eldre vallaker på 1000-meters baner da han vant i natt. Han trenes av den mange ganger dopingtatte Chris Oakes.

Homicide Hunter var slett ikke ute på noe selvmordsoppdrag, selv om han trykte seg til tet midtveis i The Charlie Hill Memorial på 1000-meters banen Scioto Downs i Ohio i natt. Verdens mestvinnende kusk de siste sesongene, Aaron Merriman, trykte på gassen hele veien, og 6-årige Homicide Hunter viste ingen vesentlige tegn til melkesyreoppbygging da han fosset unna og vant med fire lengder på 08,7.

Homicide Hunter er født i den nye sterke amerikanske delstaten for sulkysport – Indiana. To av USAs beste eldre hester stammer herfra, Hannelore Hanover og Homicide Hunter. Det er også til Indiana og Ohio at Ståle Elvekrok har solgt de norske topphestene Soho og Global Republic for avl.

Homicide Hunter er etter Mr Cantab (e Cantab Hall) og hoppa Evening Prayer (e Like A Prayer). Hun er igjen en søster til Mantra som gjorde det bra her hjemme og tjente over 700 000 kroner.

Streken i regningen er at Homicide Hunter trenes av den notoriske jukseren og doperen Chris Oakes som har over 15 dopingdommer på seg. I det siste har hans sønn Hunter Oakes overtatt treneransvaret på flere av hestene, og i de periodene faren er utelukket. Homicide Hunter har dog Chris Oakes stått som treneransvarlig for siden hesten kom inn på stallen i april 2016, med unntak av ett løp på Meadowlands der Mark Capone stilte opp som «skjegg». Meadowlands-eieren Jeff Gural har nemlig erklært Chris Oakes uønsket på sin bane.

Skjermbilde 2018 06 10 kl. 08.47.31

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013