Wolfgang dirigerte alt
Storvokste Wolfgang og Yannick Gingras hadde full kontroll i nattens storløp. Foto: NewImage Media

Wolfgang dirigerte alt

Skrevet av: Truls Pedersen 07:52 17. juni 2018 , kategori: Utland

Jimmy Takter har fått fram nok en topptraver. I natt vant den svenskeide 3-årige Wolfgang finalen i Goodtimes Trot på Mohawk.

Wolfgang eies av svenskene Gøran Falk og Bengt Ågerup (Brixton Medical), samt den amerikanske oppdretteren Fair Island Farm. Hingsten tilhører den første årgangen til Kentucky Futurity-vinneren My MVP (e Cantab Hall) og er en særdeles storvokst sak.

I finalen av Goodtimes Trot som ble kjørt på Mohawk i natt, var Wolfgang og Yannick Gingras tidlig i tet. Siden bestemte de alt og vant lett på 09,7 til favorittoddsen 2,15. Seieren var verdt 800 000 kroner. Feltets minst spilte hest – Stormont Ventnor (e Justice Hall) – ble annen, mens nestefavoritten Alarm Detector (e Chapter Seven) måtte nøye seg med tredje.

– Wolfgang er en veldig stor og litt uferdig hest som jeg kjørte selv i fjor som 2-åring for at han ikke var helt klar ennå. Nå er han i ferd med å bli en riktig topphest, men vi har ikke sett grensen for ham ennå, sa trener Jimmy Takter etter løpet.

Se løpet her:

I finalen av Armbro Flight Stakes for den eldre hoppeeliten vant storfavoritten Hannelore Hanover med et gjesp. Yannick Gingras kjørte også henne og den store hoppa etter Swan For All var totalt overlegen på 09,6. Gingras satt helt rolig og dro aldri øreproppene på Hannelore Hanover som jogget fra de andre til sin tredje strake seier i Armbro Flight Stakes, og den fjerde på fire starter i år. Bak henne ble Kadabra-døtrene Emoticon Hanover og Caprice Hill annen og tredje. Ron Burke trener Hannelore Hanover.

Se løpet her:

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013