Flere strykninger

Skrevet av: Line Bjølgerud 12:20 20. juni 2018 , kategori: Sport

Geir Vegard Gundersen og Olav Mikkelborg har strøket sine hester til kveldens bjerkekjøring. TGNs banker er også strøket.

Geir Vegard Gundersen og Olav Mikkelborg har begge én hest på stallen som har testet positivt på salmonella etter å ha vært på Veterinærhøgskolen. Mattilsynet har tatt prøver av de resterende hestene på stallen, men svarene er ikke kommet og foreløpig er begge stallene båndlagt. 

Nå har de strøket sine hester til kveldens kjøring. Det betyr at Gundersens Hillary BR strykes fra 1. løp, og Thai Bakery strykes fra V76-3. Mikkelborg har strøket CC Lucky Star fra V76-1.

Les også: Må strykes før klokken 12

– Det blir stadig flere båndlagte staller ettersom søket utvides. Jeg har verken full oversikt eller lov til å si navn på de båndlagte stallene, men kan si at ingen flere, store travstaller er båndlagt. Vi har heller ikke fått informasjon om at flere enn de to har hatt positive prøver, eller om noen flere har fått frigitt sin stall, sier DNTs sjefsveterinær Anne Wangen.

Andre strykninger: Millglow i V76-2, Ronato i V76-3, Smedpål og Mailund Jerva i V76-4, Jacobine Y i V76-6 og HM Norne Rose i 9. løp. 

TGN-bankeren og favoritten Rocket Man er strøket fra V76-2. Annetvalget Bandit AP blir dermed mest spilt.

– Rocket Man har antydning til harehas og er litt stiv. Derfor tør vi ikke ta noen sjanser med tanke på Haakon-løpet i Drammen og Derby-kvalifisering som kommer framover, sier trener Anders L Wolden. 

Kommentarer (1)

 • Gunhild

  Gunhild

  20 juni 2018 at 12:55 |
  Det er jo fullstendig idioti at ikke alle navnene kommer frem. Hvis det er så smittsomt og kilden enda ikke er funnet, risikerer vi vel enda flere utbrudd hvis helt uskyldige blir smittet og bringer det videre? Hilsen Gunhild Sollerud

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013