OGP-treer travet 09,0
Innvendige Uza Josselyn ble spurtet ned av Evil Enok ME kort før mål i OGP. I dag travet hoppa 08,7, TGN-foto/TGP

OGP-treer travet 09,0

Skrevet av: Truls Pedersen 20:03 30. juni 2018 , kategori: Utland

Sveitsiske Uza Josselyn ble tredje i Oslo Grand Prix bak Evil Enok ME. I dag vant hun Prix de Washington på Enghien på banerekorden 09,0a/1609!

Enghien er den andre av to travbaner i Paris-området. Banen er 1300 meter lang med et enormt langt oppløp. Normallt er Enghien en langsommere bane enn Vincennes, men i dag gikk det virkelig unna på Enghien-banen nord i Paris.

En av sommerens største løp på Enghien er Prix de Washington. Det er et av få sprintløp i Frankrike i løpet av sesongen. Fire ganger tidligere har løpet blitt vunnet på tider under 1.10, men aldri som i dag. Rapide Lebel hadde den gamle løpsekorden med 09,4 fra 2012

Den rekorden ble knust i dag, og det var tredjehesten fra Oslo Grand Prix, Uza Josselyn, som klarte det, Love You-datteren var som et lyn fra start for Alexandre Abrivard. De ble utfordret av nå ti år gamle Un Mec d’Heripre, men Abrivard slapp ikke den ferske europamester Franck Nivard forbi før etter andre framstøt etter 700 meter.

Se løpet her:

I siste sving gikk Uza Josselyn ut igjen og koblet et grep på Un Mec d’Heripre tidlig på oppløpet. Ute i banen kom flere hester, men en gnistrende opplagt Uza Josselyn holdt unna. Først ble tiden oppgitt til 08,7, men den ble senere justert til 09,0a/1609. 5-åringen Dijon (e Ganymede) spurtet meget bra til annen, mens Amiral Sacha (e Ganymede) ble tredje.

Uza Josselyn ga fire i vinnerodds. Førstepremien på 500 000 kroner gikk til de sveitiske eierne der også treneren Rene Aebischer inngår.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013