De snøt svenskene på konfekten
Tim Tetrick og Jim Campbell lurte svenskene på seieren i natt. TGN-foto/TGP

De snøt svenskene på konfekten

Skrevet av: Truls Pedersen 08:43 01. juli 2018 , kategori: Utland

Det som så ut å skulle bli en svensk seiersvals, ble til en amerikansk feiring da storløpet Earl Beal Memorial ble kjørt i natt. Og for seierskusken smakte det ekstra godt å slå den ene svensken...

Jimmy Takter sendte ut ubeseirede Manchego (e Muscle Hill), mens Åke Svanstedt satt opp bak godt betrodde Six Pack (e Muscle Mass). Svanstedt hadde det klart for seg. Han skulle til tet meds Six Pack fra ytterste spor. Det kostet tredjespor rundt første sving og skarpe 05,6 første 400 meter!

Vel i tet var det bare for Svanstedt å vente på Manchego og Yannick Gingras. Etter noen hundre meter med europeisk halvsporkjøring, skred Gingras til verket med runden igjen. En skakk og altfor hissig Manchego kastet seg over Six Pack og de dro i vei 08,1 en 400 meter.

Se løpet her:

Det kostet. I siste sving kom galoppen som brev på posten for Manchego, mens Six Pack jobbet videre. Fra lederryggen fikk Crystal Fashion (e Cantab Hall) åpningen for Tim Tetrick og spurtet forbi en meget tapper Six Pack til seier på 09,5.

For Tim Tetrick smakte det ekstra godt å slå Åke Svanstedt. De to har ikke vært bestevenner i løpsbanen den siste tiden, og Tetrick la nylig inn protest på Svanstedts kjøring. Tetrick mener Svanstedt kjører på for små marginer og ikke følger de uskrevne regler for de amerikanske kuskene. Den kritikken har Åke Svanstedt brydd seg fint lite om...

Crystal Fashion tok nå sin suverent største seier i karrieren, og hanket inn to millioner kroner til sin 90 år gamle eier Jules Siegel i Fashion Farms fra Pennsylvania. Siegel hadde hele tre hester i løpet. Det ga seier, en femte og en uplassert.

Crystal Fashion er oppdrettet av Hanover Shoe Farms og ble solgt for 100 000 dollar på auksjon. Han trenes av Fashion Farms privattrener Jim Campbell som er en yngre bror av John Campbell. Crystal Fashion har Tagliabue-datteren Window Willow som mor. Tagliabue vant Hambletonian for Siegel/Campbell i 1995.

Dette morslaget er også nært knyttet til den svenske Kriterie-vinneren og Derby-favoritten Villiam (e Muscle Hill). Villiams mor Gold Strike (e Striking Sahbra) er en søster til Crystal Fashions mormor Crystal Vic (e Mr Vic).

Skjermbilde 2018 07 01 kl. 08.49.18
 Premielisten

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013