Endelig klarte han det!
Foiled Again og Ron Burkes annentrener Shannon Murphy. TGN-foto/TGP

Endelig klarte han det!

Skrevet av: Truls Pedersen 00:05 09. juli 2018 , kategori: Utland

Han er verdens mestvinnende sulkyhest og har jaget sin seier nummer 100 siden januar. I kveld kom den og da venter pensjonistlivet på fantastiske Foiled Again.

 

Ingen hest med sulky bak seg har vunnet flere penger enn passgjengeren Foiled Again. Hele 7,6 millioner dollar, eller rundt 65 millioner kroner, har Foilad Again tjent. Han ble årets passgjenger i USA i 2011, 2012 og 2013.

Hele 315 starter har Foiled Again gjort i sin karriere. Han startet karrieren som 2-åring i 2006. Da i regi tyskeren Hermann Heitmann. Som 4-åring i 2008 ble Foiled Again solgt og havnet på stallen til verdens ledende sulkytrener Ron Burke. Da startet en samling av storløpsseirer i USA og Canada uten sidestykke.

Nå er Foiled Again 14 år og har sitt siste år i løpsbanen – etter 12 strake sesonger! Kretsen rundt superhesten har jaktet på 100 karriereseirer før vallaken legger opp. Det har sittet langt inne. 13. januar kom Foiled Agains 99. seier på Yonkers. Deretter har han gjort ti starter uten å vinne.

Ikke før i kveld. Foiled Agains faste kusk Yannick Gingras styrte til tet på Harrah’s Chester i Pennsylvania. Gingras fikk dempet tempoet mellom 400 og 800 meter, og det ble avgjørende. Den gamle kjempen Foiled Again holdt unna og tok sin 100. seier. Det rørte Yannick Gingras og han tørket intenst under brillene mens han jogget tilbake til seremoniplass med den gamle krigeren. Dette skrev Yannick Gingras på Twitter i kveld:

Foiled Again

Nå er målet nådd for Foiled Again. Heretter skal han nyte pensjonistlivet som verdens mestvinnende sulkyhest gjennom alle tider.

Se en video om Foiled Again her:

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013