Dobbel til Dalen
Dag-Sveinung Dalen vant dobbelt.

Dobbel til Dalen

Skrevet av: Lasse 22:08 10. juli 2018 , kategori: Sport

Momarken: Dag-Sveinung Dalen tok seg av begge DD-løpene. Først en liten overraskelse, så en klar favoritt. I et montéløp ble det vinket for omstart, men løpet fortsatte!

Dag-Sveinung Dalen var på offensiven i begge DD-løpene. I DD-1 ble forutsetningene bedre da førstesporets Millminx ble strøket. Mira Prawo fikk spor tre og pilte til tet. Fikk press av Diana Vixi et par ganger. Farten viste 14,5/1000. Mot oppløpet kom flere angripere, men Mira Prawo svarte sikkert opp til sin andre strake seier. Hoppa til Per-Erik Gravdal fra Tranby noterte fine 13,6a/2140:

– Hun har levert flere fine løp og imponerte meg sist. Jeg ville prøve i tet. I siste sving kjente jeg at jeg hadde mye å kjøre med og jeg visste at hun reagerte eksepsjonelt bra på proppene. Det var en deilig følelse, sa Dalen.

Så ble det tet hele veien for storfavoritten Cool Canadian i DD-2. 4-åringen tok sin femte årsseier. Landet på 15,0a/2140 etter å ha fått dempe til 17,0/1000:

– Han er veldig rask og var aldri truet fra start. Jeg var imidlertid litt bortpå ham, og da blir han litt hissig. Men det var et sterkt løp da han kom i mål på 1.15 etter 1.17 første 1000. Skal jeg være litt selvkritisk, så stakk jeg litt tidlig, sa Dalen om vinner nummer to.

I V65-3, som var et montéløp, ble det litt oppstyr da funksjonæren på 40 meter tillegg vinket for omstart, men signalet for omstart kom aldri. Flere av hestene på 40-meteren kom feil på det:

– Flagget ble løftet og flere av oss sluttet å ri for ikke å bruke unødvendig med krefter. Så går løpet likevel. Det var dårlig gjort, sa Kristine Kvasnes som red Engli Ilmina.

På Rikstoto Direkte ble det opplyst følgende:
Hovedstarteren sa at han ikke så at det ble vinket. Når de oppdaget det, var  tidsfunksjonen for å ringe inn løpet skrudd av. Det var en menneskelig svikt.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013