Amanda Robertsen ble nordisk mester
Amanda Robertsen intervjues på seremoniplass etter seieren i Nordisk mesterskap i kveld. Foto: Kari Agerlie

Amanda Robertsen ble nordisk mester

Skrevet av: Truls Pedersen 18:27 09. august 2018 , kategori: Sport

VIDEO: Flagget kan heises i Leksvika. Amanda Robertsen (23) er nordisk mester for montéryttere. Siv Emiile Løvvold tok bronsen.

Amanda Robertsen ledet Nordisk mesterskap sammen med Siv Emilie Løvvold etter den andre av tre dager. I dagens avgjørende løp i skimetropolen Lahti ble Amanda sjette med en 34-oddser og Siv Emilie tiende med 35-oddser. Dermed var kampen dem i mellom avgjort. Bakfra kom det ingen som kunne true Amanda Robertsen som ble nordisk mester. Helene Kolles hest i avslutningsløpet – en 22-oddser – ble disket for galopp.

Se det siste montéløpet her:

Amanda Robertsen vant mesterskapet foran finske Tuva Bengtson spom vant det siste løpet, og med Siv Emilie Løvvold på tredje. Helene Kolle ble niende i sammendraget.

I mesterskapet for amatørkuskene innledet Roar Hop dagen på beste vis for de norske farge. Storebroren til Vidar Hop styrte inn spillefavoritten og 3-oddseren One For You til seier i det første av de to avsluttende løpene i Nordisk mesterskap for amatørkusker.

Det er samme hesten som Sigmund Jakobsen ble annen med på Vermo i går!  Det er tøffe tak for hestene i Finland som kan starte to dager etter hverandre.

Sigmund Jakobsen ble åttende med en 18-oddser i det første løpet, og Thomas Sverre Karlsen sist med 8-oddser.

Se løpet her:

I det siste løpet for gutta ble Thomas Sverre Karlsen åttende med 23-oddser, Roar Hop niende med en 55-oddser, og Sigmund Jakobsen tiende med en 32-oddser. Finske Hannu Korpi vant med nestfavoritten.

Se løpet her:

Hjemmelagets Hannu Korpi ble nordisk mester. Roar Hop tok den sure fjerdeplassen, mens Sigmund Jakobsen ble åttende, og Thomas Sverre Karlsen niende.

Amanda
De tre beste i Nordisk mesterskap. Fra venstre bronsevinner Siv Emilie Løvvold, i midten sølvvinner Tuva Bengtson og til høyre gullvinner Amanda Robertsen. Foto: Kari Agerlie

Det norske laget
Her er det norske laget som har deltatt i Nordisk mesterskap i Finland i hele tre dager. Fra venstre: Siv Emilie Løvvold, Amanda Robertsen, Roar Hop, Thomas Sverre Karlsen, Sigmund Jakobsen og Helene Kolle. Foto: Kari Agerlie

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013