– Jeg tror hun vinner
Sprangrytter Geir Gulliksen har kjøpt seg ny kaldblodshest. Foto: hesteguiden.com

– Jeg tror hun vinner

Skrevet av: Kristine Kihle 09:42 11. oktober 2018 , kategori: Sport

Geir Gulliksen er ikke bare aktuell på Oslo Horseshow som arrangeres i Oslo i helgen. Den kjente sprangrytteren har hest på Veikle Balders landsfinale.

Geir Gulliksen, som har vært på det norske spranglandslaget i 37 år, eier Ejo Rappa. 2-årshoppa er blant de 48 (to er strøket) unghestene som skal på utstilling på Biri i morgen.

– Jeg tror hun kommer til å vinne! Hun har vunnet det hun har vært med på så langt, avslører Gulliksen som er midt oppe Oslo Horseshow-sirkuset da vi når ham på telefon.

– Trener du henne selv?
– Nei, det har jeg ikke tid til. Jeg har nesten ikke tid til å drive med det jeg skal drive med. Edvard Lindalen (Tin Tveitens eier, red anm) på Fåvang tar seg av det praktiske. Han hjelper meg også mye med hytta i Kvitfjell, det er forresten faren hans som har bygget den. Det var Edvard som fant denne hoppa, og syntes at jeg skulle kjøpe henne.

Ejo Rappa er etter Smedheim Solan. Det navnet Geir Gulliksen godt. Han var nemlig en av de som kjøpte hingsten etter Kriterie-triumfen i 2014. Etter mye bruduljer, på grunn av at hingsten ble solgt uten at hele andelslaget var klar over handelen, valgte Gulliksen å selge hesten videre.

– Jeg hadde ikke gjort noe galt, men fikk likevel mye pepper. Travsporten ga ikke akkurat mersmak etter den saken, men jeg tåler det. Da Edvard spurte om jeg kunne tenke meg denne unghesten, ble det til at jeg sa ja. Det kan bli morsomt, for det er snakk om en fin hoppe.

– Har du flere travhester?
– Nei, kun denne, sier Gulliksen som ikke kommer til Biri i morgen.

– Oslo Horseshow er viktigere enn «travløp», men du kan ringe meg igjen når du skal ha seiersintervju etter utstillingen, legger han til.

Det er ikke utenkelig at sprangrytteren får rett i sin optimistiske uttalelse. Da den borkete hoppa ble vist på Stav tidligere i år vanket det meget gode karakterer fra dommerne. Dommerkortet ligger her.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013