Flyter på styrken
Tom Forkerud kunne glede seg over en stallseier i Drammen.

Flyter på styrken

Skrevet av: Lasse 21:38 22. oktober 2018 , kategori: Sport

Drammen: TGN-bankeren innfridde og avgjorde en spennende duell mot en tapper 3-åring. Begge hestene gjorde sin del av grovjobben i oppgjøret.

3-årige Constantine Coral trykket på en stund før han fikk overta og passerte tusenmeteren på 15,3. Etter en rolig start kom TGN-bankeren Antibes Decoy fram i dødens drøye runden fra mål. Hun trøblet litt inn mot siste sving, men fant rytmen fort for kusk Lars Anvar Kolle og fikk grep på lederen tidlig på oppløpet. Det ble til slutt en sikker seier for 7-årshoppa som gjorde sin tredje start i karrieren:

– Hun mangler litt på toppfarten, men hun er fryktelig sterk og flyter på det. Hun kunne ikke trave fortere enn 1.25 i fjor, men plutselig løsnet det. Hun er i utvikling. Om hun forbedrer toppfarten litt, tror jeg hun kan nå et stykke, for hun har styrken, sa trener Tom Forkerud i seiersintervjuet.

Katie Mae fikk seiersrekken brutt sist, men i V65-6 avsluttet hun sterkest og var tilbake som en vinner for Eirik Høitomt. I montéløpet viste Renate Aarlie-trente SMK Smashing seg best. Valiant Dalimo forsøkte seg til slutt, men Christina Hande hadde full kontroll på oppløpet.

Maks Mollyn tok seg av V65-3 på hjemmebane, men det var litt dramatikk på startsiden da det var trangt mellom vinneren og Vassbø Fakse. Sistnevnte feilet i situasjonen:

– Det var trangt mot første sving og vi kjørte om et halvspor. Jeg kom ut og Solbergs hest kom inn. Det er sørgelig når én galopperer i situasjonen. Da vi kom til tet kjørte jeg så sakte som mulig en stund, men dro på i sisterunden for ikke å gi hestene bak for mye gratis. Hesten har et enormt steg og potensial. Leverte kanskje sitt beste løp i karrieren på Bjerke sist, sa Jan Martin Bjerring.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013