Sissener fryktet Moxnes, mens Sp-topper vant på V75
Jan Petter Sissener har satt opp sin alternative regjering. Foto: Steinar Bendiksvoll

Sissener fryktet Moxnes, mens Sp-topper vant på V75

Skrevet av: Truls Pedersen 09:33 04. november 2018 , kategori: Øvrig

Rikstotos styreleder Jan Petter Sissener satte opp sin alternative regjering i tilfelle KrF-leder Knut Arild Hareide skulle vinne fram i maktkampen i eget parti. I Sisseners alternative regjering hadde han tippet på Rødts partileder Bjørnar Moxnes som kulturminister og sjef for spillet på hest. Men Sisseners «landbruksminister» vant i alle fall på V75 i går – og dennes partileder!

Rikstoos styreleder Jan Petter Sissener er solid forankret ganske langt ute på hlyresiden i norsk politikk. Det legger han heller ikke skjul på. Ikke minst gjennom sin egen blogg sissener.blogg.no.

I et blogginnlegg før den dramatiske avstemningen i Kristelig Folkepartis ekstraordinære generalforsamling på Gardermoen fredag, lanserte Sissener sine tips på hvem som ville komme i regjering om det ble regjeringsskifte og Jonas Gahr Støre ble statsminister.

Jan Petter Sissener tippet at Bjørnar Moxnes fra Rødt ville bli kulturminister og således bli øverste «sjef» for spillpolitikken i Norge. Hestesporten er blitt langt mer knyttet opp til Kulturdepartementet under den sittende regjeringen.

«Kommunisten og Oslo-gutten med en mor som var hjelpepleier og en far som jobbet i barnehage. Han ble politisk aktiv etter at nynazister begynte å markere seg i hans nabolag på 90-tallet. Senere ble han en del av det radikale miljøet på Oslokatedralskole og ble medlem av Rød Ungdom. Nå er han partiformann. Som kommunist-kulturminister får Moxsnes også ansvaret for opphavsrett, medier, idrett, frivillig virksomhet, tros- og livssynssamfunn og pengespill og lotteri», skriver Sissener om Moxnes som står på helt motsatt side av den politiske skalaen enn Rikstotos styreleder.

DETTE ER SISSENERS BLOGG. Innlegget om den alternative regjeringen er innlegg nummer to fra toppen

«Landbruksministeren» vant 36 kroner på V75
Som landbruks- og matminister tipset dog Sissener på en Senterparti-politiker som faktisk har vist interesse og omsorg for hestesporten. Geir Pollestad var Sisseners tips her.

Den samme Pollestad la i går ut et innlegg på sin Facebook-side der han fortalte om gevinst på V75 på Sørlandet på 36 kroner. Det tilsvarer to femmere. Neppe noe å lage seiersfest på, men stort pluss i margen at Pollestad spiller V75.

Ikke nok med det. Pollestads partileder Trygve Slagsvold Vedum var ennå bedre. Han fikk fire femmere og kunne kvittere ut hele 72 kroner! Se her:

A Pollestad


A Vedum

 

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013