Hambletonian-vinneren til løp i Skandinavia
Kretsen rundt Atlanta feiret etter Hambletonian-seieren. Lengst til høyre står treneren og medeieren Rick Zeron. Foto: www.stalltz.se/Adam Ström

Hambletonian-vinneren til løp i Skandinavia

Skrevet av: Truls Pedersen 07:35 05. november 2018 , kategori: Utland

 – Jeg har ikke bestemt meg for neste år, men som 5-åring skal Atlanta etter planen starte i løp som Oslo Grand Prix, Elitloppet og andre store løp i Skandinavia, sier Rick Zeron til TGN. Atlanta vant Hambletonian i år.

Rick Zeron har startet i Oslo Grand Prix tidligere. Det var med Windsong Geant i 2012. Det gikk ikke bra. Nå har Zeron en langt bedre hest.

– Atlanta er «hesten i mitt liv». Det er ei fantastisk hoppe. Jeg har bestemt at hun skal gi seg med sesongen nå. Jeg satte som grense at hun skulle starte 14 løp i år. Det har vi gjort, og nå stopper vi, sier Rick Zeron.

På de 14 løpene har Atlanta vunnet åtte løp og tatt fem annen. Hun har tjent over én million dollar i år, eller rundt 8,5 millioner kroner.

– Atalnta er hel og frisk når vi nå pakker henne inn. Hun er for tiden på en gård i North Carolina der hun bare slapper av og går ute på store beiter. 7. januar skal hun til Sunshine Meadows treningssenter i Florida der hun skal trenes opp for 4-årssesongen, sier Rick Zeron.

– Kommer du til å sende henne over til Skandinavia for løp allerede neste år?

– Det har jeg ikke bestemt ennå, men mest sannsynlig kommer vi til å ta det ganske pent i USA og Canada gjennom 4-årssesongen, mens vi i 2020 vil starte i alle de store løpene i Skandinavia. Jeg har vært der og konkurrert og det er den ultimate drømmen for en hesteglad person å få starte i slike løp.

– Er Prix d’Amerique aktuelt?

– Jeg har det løpet i bakhodet. Avhengig av hvordan Atlanta løser oppgavene som 5-åring, kan det bli aktuelt. Både jeg og de andre eierne vil gjerne reise med henne, sier Rick Zeron om Chapter Seven-datteren Atlanta.

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013