Spurtet best
Kristian Malmin (t.v.) og Trond Anderssen fikk med seg en storløpsseier tirsdag kveld.

Spurtet best

Skrevet av: Lasse 21:29 04. desember 2018 , kategori: Sport

Momarken: Favoritten fikk kjøre unna i jevnt tempo i front i Oaks-bonusløpet for varmblods, men på oppløpet var det en hest fra køen som hadde mest å by på.

Riva Renn feilet i tet i første sving i Oaks-bonusløpet. Da kom Amazing Case fram og overtok fra Julia Rascal. Farten var 17,3/1000, På siste bortre kom Aida Mae og Amarone Classic i angrep. Sistnevnte angrep for fullt inn på oppløpet og var den som avsluttet sterkest. Hun avgjorde sikkert på fine 15,7v/2180 for kusk Kristian Malmin:

– Det var en sterk prestasjon. Hun tapte litt innledningsvis, men fikk fint heng og på oppløpet sprintet hun av gårde på lette bein. Dette er en hest eierne kommer til å få mye glede av. Hun er sparsomt startet og skal holdes i gang når formen er så fin, sa Malmin i seiersintervjuet på banen.

I Oaks-bonusløpet for kaldblods var det Kaiaperla som førte fra strek til Haugestad Alma overtok rett etter rundepassering. Tangen Saga kom fram utvendig. Mjølner Torine ble hindret av en galopperende Lykkje Tora ut på siste bortre. Tangen Saga var godt med til oppløpets begynnelse, men det ble en veldig sikker seier for Haugestad Alma - årets første:

– Hun har møtt noen som har vært hakket bedre, men hun har gjort fine løp hele tiden. Jeg tror hun kan tjene fine penger i hoppeløpene utover, sa kusk Lars Anvar Kolle om hesten som trenes og deleies av Vaidas Rimsa.

En bra unghest er også Time For Money (3). Gleden var stor i kretsen rundt hesten da det ble karrierens første seier i V65-1.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013