Norske hesten ga seg helt, så smalt det
Her har Gabriele Gelormini fått trukket Coktail Fortuna inn på innerbanen, men for sent Caprice du Lupin faller i bakken og kusken Denis Coureux får en luftetur. Skjermdump: Equidia

Norske hesten ga seg helt, så smalt det

Skrevet av: Truls Pedersen 10:16 30. desember 2018 , kategori: Utland

VIDEO: Toten-eide Coktail Fortuna var favoritt og ledet Prix Bar-le-Duc til siste sving i går. Plutselig var det slutt på kreftene og Coktail Fortuna sakket akterut. Bakfra kom en konkurrent som ikke klarte å styre unna. Det endte i nok en fransk ulykke i løpsbanen. Se det her.

Det har florert av løpsulykker i franske travløp i vinter. Det kjøres uhyre trangt og uvørent i mange franske løp, og for ofte går det galt.

I går var norskeide Coktail Fortuna favoritt i Prix Bar-le-Duc. Det er løpet Yarrah Boko vant i sin første start på fransk jord. Trener Robert Bergh hadde satt opp Gabriele «Gabi» Gelormini sullyen og han styrte rett til tet. Den italienskfødte kusken dro hardt i tet og i siste sving var det slutt på kreftene for Coktail Fortuna.

Han ga seg såvidt mye at Caprice du Lupin og Denis Couvreux fikk problemer med å komme un na. De søkte ut i annetspor, men traff hjulet til hesten som lå der. Det endte i knall og fall. Caprice du Lupin deiset i bakken, mens Denis Covreux suste opp i lufta. Etter rapportene skal det ha gått bra med hest og kusk, tross det dramatiske fallet.

SE LØPET HER. Smellen kommer ut av siste sving etter rundt 3 minutter.

Løpet ble vunnet av italienske Tessy d’Ete og Franck Nivard på 12,7v/2850. Hesten trenes av Philippe Billard, men det er i realiteten Fabrice Souloy, noe heller ikke Franck Nivard la skjul på i kommentarene om hesten.

Philippe Billard, eller Fabrice Souloy om du vil, har i årets vintermeeting på Vincennes startet 26 hester. De har gjort 60 løp og vunnet åtte. Hele elleve ganger er det blitt nummer to. Trippelprosenten er på 38.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013