Superstjernen fikk rundjuling
Thierry Duvaldestin (t.v.) slo til med en ny topphest i dag. Her er Duvaldestin sammen med selveste Tor Wollebøk hjemme på gården i Frankrike. De str med HM Monocerus mellom seg. TGN-foto/TGP

Superstjernen fikk rundjuling

Skrevet av: Truls Pedersen 15:16 06. januar 2019 , kategori: Utland

VIDEO: Det er skrevet i stein at 2015-årgangens store hest i Frankrike er Face Time Bourbon. Men i dag fikk han juling av en riktig outsider. En mektig hest som vant til 47 ganger pengene.

I gruppe 2-løpet Prix Tonnac-Villeneuve jaktet Face Time Bourbon (e Ready Cash) sin 10. seier i den 11. starten. Det gikk oppskriftsmessig for seg til å begynne med. Björn Goop styrte 4-åringen til tet etter en 1.09-åpning og dempet til 1.15-fart. Utvendig satt en småpigg Falcao de Laurma som ikke hadde vunnet på sine 13 siste starter.

Men det var denne storvokste bamsen av en fuks som skulle slå 1,30-oddseren Face Time Bourbn i årets første start som 4-åringer. Falcao de Laurma øste av kjempekreftene på oppløpet og Face Time Bourbon klarte ikke stå i mot. Falcao de Laurma vant på sterke 12,1v/2175 fra dødens. I totoen ga det 47 ganger pengene tilbake. I sulkyen satt Anthony «Myggen» Barrier.

SE LØPET HER

Det er Thierry Duvaldestin som trener Falcao de Laurma. Han er ikke like mye i hetluften som på tiden han trente Ready Cash og en rekke andre topphester, men «Duval» kan fortsatt kunsten å trene fram topphester.

Falcao de Laurma er etter Duvaldestins egen avlshingst Uniclove (e Look de Star) som gjør det ganske bra i avlen. Unicloves første avkom er 6-åringer. I hans første årgang har 69 prosent av Unicloves avkom kvalifisert seg for løp.

Falcao de Laurmas mor er 1.18-hoppa Rangoon (e Capriccio) som har fått tre øvrige avkom, men ingen i nærheten av Falcao de Laurmas klasse.

Falcao
Utvendige Falcao de Laurma slo storfavoritten Face Time Bourbon.Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013