Vainqueur erobret Vincennes
Richard Pedersen (til høyre) feirer seieren på seremoniplass sammen med kusken Eric Raffin, oppasser Kirsi Manninen og de norske tilreiste fans Karl Petter Dyrdal og Espen Edvardsen. TGN-foto/TGP

Vainqueur erobret Vincennes

Skrevet av: Truls Pedersen 16:50 12. januar 2019 , kategori: Utland

VINCENNES: Til 10 i vinnerodds serverte Eric Raffin Vainqueur RP et herlig løp. Den norske hesten svarte med å spurte inn til seier verdt 450 000 kroner, og en herlig seiersfeoiring for eier Richard Pedersen fra Lillehammer som var på plass. Se bildene fra feiringen her.

Eric Raffin ga Vainqueur RP et perfekt løp i tredje par utvendig. Tempoet i tet var ikke stort og det lå an til et spurtoppgjør. Mot siste sving trakk Raffin Vainqueur RP ut i tredjespor. Han kastet seg straks over tetduoen og tidlig på oppløpet var det klart at Vainqueur RP skulle være sterkest mot mål.

Den norske Kriterie-vnneren Hard Times lå i rygg på Vainqueur Rp underveis, men klarte ikke å følge i speedrykket på slutten. Det endte i galopp i siste sving og disk for Hard Times.

Vainqueur RP vant til ti ganger pengene på 14,0v/2850. Førstepremien var på 450 000 kroner. For eier Richard Pedersen var det en drøm som gikk i oppfyllelse.

SE LØPET HER

HADDE 1000 EURO VINNER
– Første starthesten på Vincennes noen gang, også blir det seier. Det er som en drøm! Det kan ikke få blitt bedre enn dette!, sa en himmelfallen Richard Pedersen rett etter målgang. 

– Hadde du spilt din hest?

– Ja, jeg hadde jo det!

– Hvor mye?

– Nja, jeg hadde vel 1000 på ham, sier Richard Pedersen og smiler enda bredere. Med ti ganger pengene, betød det ytterligere 100 000 kroner inn i spillet.

STARTER 3. FEBRUAR
Nå går Vainqueur RP tilbake til stallen Jean Michel Bazire der han har vært oppstallet siden han kom ned til Frankrike. Jean Michel Bazire kommer til å overta som treneransvarlig. Frode Hamre hadde ansvaret fram til i dag, men nå blir det ørlite skifte.

– Det er Frodes ønske at vi skal la Bazire stå ansvrlig når hesten står der. Nå blir det start igjen 3. februar. Kanskje også 26. januar, men det bestemmer Bazire, sier Richard Pedersen.

Vainquer
 Vainqueur RP og Eric Raffin styormer fram til seier. TGN-foto/TGP

Seierskyss
Richard Pedersen kysser seierstrofeet etter seieren i Prix de Croix. TGN-foto/TGP

Norske fans
Glade gutter som fikk klaff i totoen. Fra venstre Vainqueur TPs deleier Richard Pedersen. Espen Edvardsen, Karl Petter Dyrdal og Geir Omholt. TGN-foto/TGP

A Seier
 Eric Raffin og Richard Pedersen kunne motta ærestrofeet på podiet. TGN-foto/TGP

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013