Frode har ladet batteriene, kjører V75 lørdag
Frode Hamre stiger opp av vannet i Thailand og er klar for V75-løpene på Bjerke neste lørdag. Foto: Privat

Frode har ladet batteriene, kjører V75 lørdag

Skrevet av: Truls Pedersen 08:50 13. januar 2019 , kategori: Sport

Ferien i Thailand med familien har gjort Frode Hamre godt. Nå er fjorårets suverene trenerchampion kllar for nye innsatser. Lørdag kjører han i V75 på Bjerke. Og i går feiret han Vauinqueur RPs seier på Vincennes.

Vainqueur RPs seier på Vincennes smakte uhyre godt. Vi har jo hele tiden holdt hesten veldig høyt, men han har ikke hatt den rette klaffen i de aller største løpene. Vi sendte ham nedover til Frankrike i veldig god form og nå fikk han uttelling. Det var deilig! Nå blir Vainqueur RP stående hos Jean Michel Bazire fram til midten av februar, er planen. Nå føres han også inn på Bazires treningsliste, sier Frode Hamre på telefon fra Thailand.

Les også: EIEREN FORTELLER OM SEIEREN

Frode Hamre varslet i championatintervju med TGN at han trengte en lang ferie, og at han ikke nødvendigvis kom til å kjøre løp med én gang han kom tilbaje til Norge. Slik tenker han ikke nå.

– Jeg har fått hvilt meg godt. Sovet mye og slappet av. Med så stor stall som jeg driver, er det mange stressfaktorer. Det skal meldes, trenes, kuskes og organiseres. I tillegg legger ned utrolig mange timer i å arbede med rettbanen vår. Den skal være topp til enhver tid, og med de skiftende værforholdene i Norge, er det en utfordring. Alt dette gjorde meg sliten, tross suksessen for stallen. Nå har jeg virkelig fått ladet opp batteriene og er klar for nye innsatser igjen. Det har vært en fantastisk tur i Thailand. Flott vær og herlig temperatur. God mat og en avslappet atmosfære.Jeg er klar igjen, erklærer Frode Hamre som har noen dager igjen av sin 16 dager lange familieferie langt, langt fra stallen på Ulleberg i Larvik.

ROSER DE ANSATTE
– Jeg reiser hjem på fredag, og lander i Norge fredag kveld. Lørdag melder jeg på meg selv til V75-løpene på Bjerke. Jeg er klar! En viktig faktor for at jeg har kunnet slappe av så godt, er at stallen har fungert så bra hjemme når jeg selv har vært borte. Adrian (Solberg Akselsen, red anm) har tatt det ansvaret jeg visste han ville ta som ansvarlig, og sammen med alle de andre ansatte har dette gått helt kirkefritt. Jeg har fantastisk flotte folk i arbeid. Det har alltid vært en bærebjelke for Stall Hamre, roser Frode Hamre.

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013