Christoffersen: – Ønsker en permanent løsning
Rebecca og Erik Christoffersen etter en seier på Bjerke. Foto: hesteguiden.com

Christoffersen: – Ønsker en permanent løsning

Skrevet av: Line Bjølgerud 12:25 15. januar 2019 , kategori: Sport

Rebecca Christoffersen forteller sin versjon av flyttingen av hestene fra Frode Hamre.

Sist fredag uttalte Frode Hamre at han ikke lenger ønsket å trene hestene til Erik og Rebecca Christoffersen. Det gjelder topphester som Giveitgasandgo, Waffle Cone og Seven And Seven. 

Les også: Hamre bryter samarbeidet med Christoffersen

Rebecca Christoffersen forteller: 

– Erik og Atle (Hamre) hadde en samtale sist uke angående flytting av hestene våre. Vi følte usikkerhet rundt Hamres filial i Sverige, om den kun var midlertidig. Vi ville planlegge framover og ønsker å ha hestene permanent i Sverige, derfor har vi svenskregistrert dem. Det er på grunn av løpstilbud og å slippe lange reiser hver gang. Filialen hos Kolgjini har flotte treningsforhold og er ypperlig for vintertrening, men som sagt ønsket vi en mer permanent løsning. Derfor har vi vurdert andre trenere, sier Rebecca Christoffersen til TGN. 

– Samtalen mellom Erik og Atle var dermed uten dramatikk. Plutselig fikk vi meldinger og telefoner på fredagskvelden, fra trenere i Norge, Sverige og Danmark som gjerne ville hjelpe oss. Det er veldig hyggelig, men også overraskende for meg da jeg var ute og reiste og ikke visste om artiklene eller hadde fått noen beskjed. Erik bekreftet overfor dere at samarbeidet opphører, men det virker som vi er blitt kastet ut av Stall Hamre, og det stemmer ikke. Erik og Frode hadde en hyggelig samtale i går, så at vi nå prøver andre trenere er helt uten dramatikk. Vi ønsker fortsatt å ha et godt samarbeid med Stall Hamre og alle de flotte menneskene som jobber der. Uten Atle, Frode og Tina hadde ikke vi vært i travsporten. Vi er takknemlinge for alt de har gjort og hvor mye flott vi har fått oppleve. Vi har vært mye på stallen i Larvik og hjulpet til med hestene, og har alltid følt oss velkommen, sier Rebecca.

– Men jeg må også legge til at med så mye negativitet som er blitt skrevet, gjør at jeg personlig ikke har så lyst til å være på travbanen mer. Jeg er blitt veldig lei meg og satt ut av ting som er skrevet på et annet nettsted enn deres, legger hun til. 

Hvor hestene skal plasseres er ennå ikke på plass. 

 

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013