Klar for kamp
Kai Johansen er klar for å gasse igjen. TGN-foto/KK

Klar for kamp

Skrevet av: Oda Nakken 08:20 23. januar 2019 , kategori: Sport

Kai Johansen har ikke kjørt løp siden 20. oktober, men lørdag er han igjen klar for kamp i løpsbanen. Da tar han turen til Leangen for å kjøre fire hester.
Kai Johansen har vært gjennom en kneoperasjon, og har derfor vært borte fra løpsbanen i tre måneder. Nå er han klar for comeback.

– Det blir artig å kjøre løp igjen. Jeg har vært lenge borte fra løpsbanen, og gleder meg til å komme i gang. Planen er å ta det smått og pent med antall oppsitt i starten, forteller Johansen og fortsetter:

– Kneet er ikke 100 prosent bra ennå, men det er blitt mye bedre enn hva det var. Under operasjonen måtte de fjerne mer enn hva de først antok, så jeg fikk beskjed av legen om at det kom til å ta tid før det ble helt bra. Nå er det blitt så bra at jeg føler meg klar til å kjøre løp.

Til Leangen tar Nannestad-treneren med seg stallhesten Amigo Cortina, og har fått ytterligere tre oppsitt.

– Amigo Cortina er en kapabel hest, men har hatt mye uflaks med dårlige spor i løpene sine. Han fikk en liten pause etter siste start i desember, og så har jeg trent hardt mot denne starten. Møter noen gode, men kan mye selv også. Tingstad Frøya, Faste Vilje og Stumne Scott er hester jeg ikke har kjørt tidligere, men Stumne Scott virker å være en hest som kan litt, sier Johansen.

– Håper på et bedre år

I fjor var første gang siden 2006 Johansen kjørte inn under tre millioner kroner til sine kunder.

– Året i fjor var en nedtur, så jeg håper på et bedre år i år. Mange av hestene på stallen slet med sykdom, og det merkes godt når man ikke har så mange hester på treningslisten. Nå har jeg noen spennende treåringer som trener fint. Jeg har også fire fine 2-åringer på stallen, sier Johansen, som mener en bedre løpsutskriving kan få fart på omsetningen.

– DNT burde invitere trenerne til et møte for å få innspill til løpsutskrivningen. Et løpstilbud det meldes hester til gir bedre spilløp. Lunsjløpene burde også fjernes slik at fokuset blir å fylle opp kveldsløpene, forteller Johansen.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Logg inn for å kommentere. Alternativ innlogging under.
Innlegg som ikke skrives under fullt navn eller inneholder upassende innhold vil bli fjernet.

 • boker

  Bøker

  Vi har et godt utvalgt av bøker som fenger den hestesportsinteresserte!

  Bestill her »

 • caps

  Caps med LED-lys

  Vi har testet produktet over en lengre periode og har mer eller mindre blitt avhengig av capsen. Fem LED-pærer er diskret innfelt i capsens brem og man slår enkelt av og på lyset etter behov.

  Bestill her »

 • vest

  Sikkerhetsvest

  KOMPERDELL sikkerhetsvest er den første på markedet som er produsert for mannlige og kvinnelige kusker med en unik passform. Fungere også perfekt for montéryttere.

  Bestill her »

 • kjoredress

  TGN effekter

  En lett og praktisk kjøredress til varme dager eller til å ha utenpå andre klær.

  Bestill her »

- Annonse -
TGN.no
Trav og Galopp-Nytt A/S
Kontaktinformasjon
Trav og Galopp-Nytt A/S
  Tips oss
Eller hjelp oss å gjøre tgn.no bedre
Les dagens utgave av TGN
Se siste utgave eller bestill abonnement

Sentralbord
Tlf: 22 88 30 00

Postadresse
Trav og Galopp-Nytt
Postboks 10 Årvoll
0515 Oslo

Besøksadresse
Bjerke Travbane
Refstadveien 23 
0589 Oslo (se kart)

Åpningstid kundeservice
Man – fre: kl 08.00-11.30
og kl 12.00-15.00

Kundeservice
Tlf: 22 88 30 11
Faks: 22 88 30 20
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Redaksjonen
Tlf: 22 88 30 26
Faks: 22 88 30 10
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Annonser
Tlf: 22 88 30 19
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ansatte
Se våre ansatte

 
 1. Fyll inn Navn
 2. Fyll inn E-post
 3. Feil info
 4. Invalid Input

© Trav og Galopp-Nytt 2013